Çözüldü Battlefield 4 hilesinde sorun yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hileyi aynen anlatıldığı gibi açıyorum fakat hile oyun içinde açılmıyor. Alt tab yapıp o hile şeyine geçtiğimde ekrana menü felan geliyor.
Daha sonra fareyle oyun içine tıkladığımda geri gidiyor.
Oyun window'da niye böyle oluyor? 1 kez çalıştırmayı başarmıştım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum.

Oyun içi hileyi çalıştırdıktan sonraki resim;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin zımbırtısına bastıktan sonraki resim;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
evet şuan hilede sadece aimbot ve no recoil çalışıyor yapacak bir şey yok alt tabdayken ayarlarını ayarlayıp oynayabilirsin dediğim gibi sadece aimbot ve no recoil çalışıyor iyi forumlar.
Usta oyunu tam ekranda açıp daha sonra hileyi açtığımda kendi kendine window moda aldı ve sorunsuz çalıştı. Daha sonra oyun başladığında tam ekrandı onu windowa aldım esp, aim her şey sorunsuzdu. Dene istersen.
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet şuan hilede sadece aimbot ve no recoil çalışıyor yapacak bir şey yok alt tabdayken ayarlarını ayarlayıp oynayabilirsin dediğim gibi sadece aimbot ve no recoil çalışıyor iyi forumlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Usta oyunu tam ekranda açıp daha sonra hileyi açtığımda kendi kendine window moda aldı ve sorunsuz çalıştı. Daha sonra oyun başladığında tam ekrandı onu windowa aldım esp, aim her şey sorunsuzdu. Dene istersen.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...