Onaylı Üye
oyun içindeki nickini bnada yazarmısın abı beraber oynayabılırız stersen dıscord kullanıyormuusun ?valla ben zevkle oynuyorum bu oyunu gayet güzel seviyorumda beklentimde oyundan zevk almak.
elbette görüntü kalitesi önemli ama bu tarz olunlarda çok önemli oldugunu düşünmüyrum.
oyunda oynarız derseniz ekleyelim bir birimizi
oyun içi nick BluePowerElkoyun içindeki nickini bnada yazarmısın abı beraber oynayabılırız stersen dıscord kullanıyormuusun ?
Oyunu bende uzun zamandır oynuyorum kolay oyun ve sarıyor başladıgında cok zorlanmazsınız başlıcak arkadaşlara söylüyorum bunlarıYaklaşık 3 yıldır oynamaktan hiç sıkılmadan sürekli zevk alarak oynadığım oyundur. İşte isminden, cisminden anlayabileceğiniz üzere II.Dünya Savaşı temalı fps, strateji, birazcık da simulasyon oyunu. Steam'de ücretsiz olarak indirip, oynayabileceğiniz kaliteli nadir oyunlardan birisidir. Ahım şahım birşeyde beklemeyin, 200 TL değerindeki oyun gibi bir grafiklere sahip değil. Yeni oyun arayanlar için önerebileceğim oyundur. İster sovyet ordusunda, ister alman ordusunda, ister amerikan ordusunda savaşa girin..
Steam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyundan kareler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?