☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Hizalama hatası olmuş düzelttimkraaaaal resimler bölümü kaymış onu düzeltirsen güzel olur ve bir de bf5 oynamadım hiç değer mi almaya ne diyorsun oynadıysan önerir misin nedir durumları
Campaign modu yani single player tarafında BF1 daha iyi bence (cCc osmanlı cCc)kraaaaal resimler bölümü kaymış onu düzeltirsen güzel olur ve bir de bf5 oynamadım hiç değer mi almaya ne diyorsun oynadıysan önerir misin nedir durumları
kraaaaal resimler bölümü kaymış onu düzeltirsen güzel olur ve bir de bf5 oynamadım hiç değer mi almaya ne diyorsun oynadıysan önerir misin nedir durumları
Onun dışında öneriyorsun değil mi yaniEkli dosyayı görüntüle 84978
karakterler bu şekilde hepsinin hikayesi ayrı ancak benimde tek delirdiğim nokta
ara sahneleri esc yada boşluk tuşu ile geçilmiyor olması yani ara sahneyi sana zorla izletiyor oyun
hem hikaye hem de grafik açısından güzel bir oyunOnun dışında öneriyorsun değil mi yani
Nasipte varsa bi 360hz de oynarım ben dehem hikaye hem de grafik açısından güzel bir oyun
grafik konusunda ağızın açık kalabilir biraz 165hz monitörde oynadım grafikler müthiş öneririm yani
oyun zevkini o arşa çıkaramadık daha 360 hz şuan için hayal gibi bir tane 360 hz monitör 20kNasipte varsa bi 360hz de oynarım ben de
oldu mu o kadar ya zamanında taksitle babam sağ olsun 11k ya almıştık ilk çıktığı zamanlaroyun zevkini o arşa çıkaramadık daha 360 hz şuan için hayal gibi bir tane 360 hz monitör 20k
o kadar fazlasına gerek yok 165 hz asus tuf yada view sonic olsun bana yeteroldu mu o kadar ya zamanında taksitle babam sağ olsun 11k ya almıştık ilk çıktığı zamanlar
hocam 45 tl şaka gibi fiyata düşmüş bu fırsat kaçmaz ben yarın sabah alcam haber verdin için sağol✳✳✳✳
Evet dostlar öncelikle herkese merhaba herkes tarafından bilinen
Battlefield V oyunu
steam'de
499,99 TL
yerine
49,99 TL'ye
düşmüş bulunmakta
böyle bir kampanya varsa bu oyun hayatta kaçmaz derim
aldın aldın
not: kampanyanın bitmesine son 2 gün kalmış durumda
toplu alımda ise
%88 indirimle 129,57 TL
✳✳✳✳
steam adresine ulaşmak için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
✳✳
Ekli dosyayı görüntüle 84972
Ekli dosyayı görüntüle 84973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?