28 Eyl 2019 Yasaklandı #1 HydraX H Banlı Üye Katılım 23 Eki 2018 Mesajlar 6 Tepki puanı 10 Yaş 26 7 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar size geliştirdiğim battleye bypass methodunu göstericem zulu için ama oyuna girmiyor bunu nasıl çözebilirim? İlk önce zulu açılır açılmaz zula_BE ve BEService suspend ediyorum : Bu şekilde zulanın açılmasını engelliyorum çünkü BEDaisy.sys yi unload etmem lazım. 2. olarak bedaisyi unload ediyorum : sonrasında imzalı bir driver olan xhunter1.sys yi BEDaisy olarak loadlıyorum : sonra zula_be yi başlatıp beserviceyi başlatıyorum : oyun açılıyor ve hilemi inject ediyorum : fakat oyunun ortasında siyah ekran verip atıyor çözüm nedir? Post automatically merged: 28 Eyl 2019 battleye c yi loglamış oalbilir mi acaba? Ekli dosyalar 1569682425242.png 9.2 KB · Görüntüleme: 98 Son düzenleme: 28 Eyl 2019
Merhaba arkadaşlar size geliştirdiğim battleye bypass methodunu göstericem zulu için ama oyuna girmiyor bunu nasıl çözebilirim? İlk önce zulu açılır açılmaz zula_BE ve BEService suspend ediyorum : Bu şekilde zulanın açılmasını engelliyorum çünkü BEDaisy.sys yi unload etmem lazım. 2. olarak bedaisyi unload ediyorum : sonrasında imzalı bir driver olan xhunter1.sys yi BEDaisy olarak loadlıyorum : sonra zula_be yi başlatıp beserviceyi başlatıyorum : oyun açılıyor ve hilemi inject ediyorum : fakat oyunun ortasında siyah ekran verip atıyor çözüm nedir? Post automatically merged: 28 Eyl 2019 battleye c yi loglamış oalbilir mi acaba?
5 Eki 2019 #2 W4HT W Onaylı Üye Katılım 24 Nis 2019 Mesajlar 84 Tepki puanı 23 7 HİZMET YILI Çözüm Ney Peki ?
5 Eki 2019 #3 mammer M Üye Katılım 5 Eki 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 1 Yaş 39 6 HİZMET YILI çözümü belirtirmisin acil Post automatically merged: 5 Eki 2019 bide bende dediğin işlemleri yapıyorum ama beservice resume yapinca gidiyo bildiğin varmi krdş
çözümü belirtirmisin acil Post automatically merged: 5 Eki 2019 bide bende dediğin işlemleri yapıyorum ama beservice resume yapinca gidiyo bildiğin varmi krdş
5 Eki 2019 #4 yusufcagrierter Y Onaylı Üye Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 60 Tepki puanı 120 Ödüller 5 Yaş 26 9 HİZMET YILI krunkerioh' Alıntı: çözdüm sınırsız bypass tamamlandı. Genişletmek için tıklayın ... Anlat hatta zulu hilesini paylaş (Yasak değilse)
krunkerioh' Alıntı: çözdüm sınırsız bypass tamamlandı. Genişletmek için tıklayın ... Anlat hatta zulu hilesini paylaş (Yasak değilse)
6 Eki 2019 #5 yusufcagrierter Y Onaylı Üye Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 60 Tepki puanı 120 Ödüller 5 Yaş 26 9 HİZMET YILI Pchunter yinede görünüyo onu nasıl çözdün