Spoofer kullanmadım daha önce birazdan deneyimleyeceğim. Apex oynarken kullanın bence 1 oyun oynadım ardından ban yedim.. Bir arkadaş oyunun dosyalarını ve ardında bıraktığını silmemi önerdi bir denemek lazım
Spoofer kullanmadım daha önce birazdan deneyimleyeceğim. Apex oynarken kullanın bence 1 oyun oynadım ardından ban yedim.. Bir arkadaş oyunun dosyalarını ve ardında bıraktığını silmemi önerdi bir denemek lazım
Selamlar herkese öncelikle spoofer için çok teşekkürler. Yaklaşık 15 oyun attım 2 yıldır olan hwid banımı kaldırdı. (Hile kullanmıyorum) Spoofer öncesi temiz win 11 kurulumu yapmıştım. Format atmanızı öneririm. Herhangi bir sıkıntı şu ana kadar yaşamadım. Ben apex üzerinde kullanıyorum diğer oyunları bilemem. Apexte sorunsuz çalışıyor.
FiveM için spoofer çıkartabilir mi bu koca yürekli işe atılgan arkadaşlar ? FiveM'de şuanda türkiye de spoofer yapılamadı ama bu arkadaşlara güveniyorum yurt dışında yapıldı fakat parayla satılıyor bunu türkiyeye ücretsiz şekilde getirebilecek bu işe meraklı adam varmı ?? )