battleye hatası alıyom çözümü nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler böyle hata almaya başladım oyunu silip yeniden yükledim ama olmadı kendi enayiliğimden yaptım özürilerim vaktinizi alıyorsam şimdi bunun çözümü nedir ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
konumdan sildim pc hunteri diyorsan zulayıda konumdan sildim ama şuan pchunteri tamir etim 1 sorun kalktı bateye kaldı
Varsa eğer direk uninstall ile sil daha temiz bir çözüm. Ayrıca bunun gibi bir problemi ben bir kaç gün önce yaşadım. Bi programı direk dosya konumundan sildim fakat şimdi tamir etmem gerekiyor? Nasıl yapabilirim?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bypass zamanlamasını yanlış yaptın büyük ihtimal. İnternetten driveri tekrar indirip kurmayı dene veya zulayı sıfırdan temiz bir şekilde kurarsan sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal. Servislerden de BattleEye Servisini Geri Başlatmayı Dene...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bypass zamanlamasını yanlış yaptın büyük ihtimal. İnternetten driveri tekrar indirip kurmayı dene veya zulayı sıfırdan temiz bir şekilde kurarsan sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal. Servislerden de BattleEye Servisini Geri Başlatmayı Dene...
team viever versem yaparmısın

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@Heroglif ne yazık ki dışarıdayım :/ Hatayı PUBG veya Rainbow Six başlığı ile aratırsan aynı çözümü büyük ihtimal internette bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...