- Yasaklandı
pc hunterde bozuldu onun çözümü melil ?
melil orda bunun çözümü yok ordakiler başka kendisinden olanlar bunu ben kendim yaptım
denedim olmadı üstüne oda bozuldu tek çare kaldı formatPC Hunterı bilgisayarından kaldırmayı dene.
Direk dosya konumundan mı sildin yoksa uninstaller aracılığı ile mi?denedim olmadı üstüne oda bozuldu tek çare kaldı format
konumdan sildim pc hunteri diyorsan zulayıda konumdan sildim ama şuan pchunteri tamir etim 1 sorun kalktı bateye kaldıDirek dosya konumundan mı sildin yoksa uninstaller aracılığı ile mi?
Varsa eğer direk uninstall ile sil daha temiz bir çözüm. Ayrıca bunun gibi bir problemi ben bir kaç gün önce yaşadım. Bi programı direk dosya konumundan sildim fakat şimdi tamir etmem gerekiyor? Nasıl yapabilirim?konumdan sildim pc hunteri diyorsan zulayıda konumdan sildim ama şuan pchunteri tamir etim 1 sorun kalktı bateye kaldı
team viever versem yaparmısınBypass zamanlamasını yanlış yaptın büyük ihtimal. İnternetten driveri tekrar indirip kurmayı dene veya zulayı sıfırdan temiz bir şekilde kurarsan sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal. Servislerden de BattleEye Servisini Geri Başlatmayı Dene...
genede teşekürler@Heroglif ne yazık ki dışarıdayım :/ Hatayı PUBG veya Rainbow Six başlığı ile aratırsan aynı çözümü büyük ihtimal internette bulursun.
sonkez indirip çalıştırmayı deniyecem olmasa formata başka çare kalmadı@Heroglif ,
Senin bilgisayarında çok sıkıntı var format at en temizi
deniyim biBattleEye servisini tamamen kaldırıp tekrar yükle.
1 dk dur bu seferde olmasa özelden yazarımHatayı Galiba Biliyorum Teamviver aracılığı ile yapabilirim @Heroglif
Bekliyorum.1 dk dur bu seferde olmasa özelden yazarım