Çözüldü BattlField 1 Türkçe Nasıl Yaparım Xbox GamePass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar XboxGamepass Üzerinden BattlField 1 indirdim ve oynamak için açtım youtube de baktığım kadarıyla oyunda türkçe dil desteği mevcuttu hatta kurul ekranında turkish yapmama rağmen oyun ingilizce oldu hem alt yazılar hem dil desteği ingilizce dil desteği oyun içinden farklı diller barındıyo ama alt yazı dilini değiştiremiyorum bile ayarlanmıyor ve türkçe seçeneği yok xbox gamepass üzerinden aldığım dan dolayı da yama da yapamıyorum nasıl yaparım çözüm bilen var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
C:\Program Files\WindowsApps konumunda fakat klasör gizli göremiyorsunuz, girmek size kalmış.
Klasöre Girdim Hatta D:\Program Files\WindowsApps Bende böyle d kayıtlı olduğu için D klasörüne de girsem C olana da girsem bulamadım farklı xbox oyunlarım gözüküyor ama malesef bf1 göremiyorum sorun nedir sizce
Post automatically merged:

C:\Program Files\WindowsApps konumunda fakat klasör gizli göremiyorsunuz, girmek size kalmış.
Bf1 Dosyaları Xbox içinde değilmiş EA Games yönettiği için farkı dosyası varmış dil dosyalarını nerden bulabilirim bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bölge ayarlarınızı değiştirebiliyorsanız bir bakın. Belki bölge olarak İngilizce dilini kullanan bir ülke seçilidir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bölge ayarlarınızı değiştirebiliyorsanız bir bakın. Belki bölge olarak İngilizce dilini kullanan bir ülke seçilidir.
Malesef nerden bakıcağım hakkında fikrim yok ama dil dosyalarını bulmayı başardım tr dışındaki bütün dosyaları farklı bir klasöre aktardım ama yinede tr aktif olmadı ve hatalı gözüktü Resim Ektedir

Ekli dosyalar

• Battle Field 1_2022.02.13-14.49.png
    Battle Field 1_2022.02.13-14.49.png
    707 KB · Görüntüleme: 40
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
App data üzerinde gizli dosyalardan tr dışındakileri silebilirsin fakat config üzerinden eng yerine tr yazman gerekiyor yoksa oyun açılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...