yakınlaştır bakYazı Bİraz Piksel Olmuş !
teşekkürler <3İLK YORUM KISKANIN KISKANINEFSANE YAPMIŞSIN REYİZ
teşekkürler <3herzamanki gibi çok güzel kardeşim
Güzel olmuşbeatiful
adamsınız <3Çok güzel olmuş len
Önerin için teşekkürler.Yazıda arka tarafı kırmızı yapmasaydın daha güzel olurdu bence . Neyse ellerine sağlık
teşekkür ederim <3Güzel Olmuş Eline Sağlık
çal gitsingüzel başarılı çalarım
Öncelikle resmin tamamını benim yaptığımı düşündüysen veya konuda öyle birsey yazdığımı gördüysen yanılmışsın. Bumu emek diyorsun. Daha emek nedir onu bilmiyorsun! yazıyı yazmak ve ona efektini vermek hizalamak hadi bunu geçtim adamın koluna koyduğum türk logosu değil türk bayrağı gelip burda bana birşey biliyormuş gibi davranma ve
Adamın arkasına yaptığın 3-5 yazı ve sağ üste logo.Hadi senin için o kırmızı obje ve text.Normalde bu obje ve text i yazmazdım bile.Bu mu emek ? Ha bu arada yabancı birinin koluna türk logosu koyup türk göstermeye çalışmak biraz komik olmuş.
Zaten resmi aratırken oyunun ismide çıkıyor.Bu tür fotoğraflar yapmak basit.Ben kendim orta seviye video editoru gibi birşeyim.Benim konum video.Fotoğraflar falan değilÖncelikle resmin tamamını benim yaptığımı düşündüysen veya konuda öyle birsey yazdığımı gördüysen yanılmışsın. Bumu emek diyorsun. Daha emek nedir onu bilmiyorsun! yazıyı yazmak ve ona efektini vermek hizalamak hadi bunu geçtim adamın koluna koyduğum türk logosu değil türk bayrağı gelip burda bana birşey biliyormuş gibi davranma veBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu resmi o adamın koluna gerçekçi gözükmesi için ne kadar uğraştığımı biliyormusun. Yabancı demissin ama fotoraf bir Oyun'dan alınmıştır. oyunu merak edıyorsanda 'medal of honor' ve bir oyunu kıskanman bana komik geliyor.
bence ben senin yerinde olsam birdaha bir şey bilmiyorken bilmiş gibi yapıp kendimi rencide etmem.
birşey bilmediğin burdan belli küçücük bir bayrak için 20 katmanmı daha nelerZaten resmi aratırken oyunun ismide çıkıyor.Bu tür fotoğraflar yapmak basit.Ben kendim orta seviye video editoru gibi birşeyim.Benim konum video.Fotoğraflar falan değilAma az çok bi bilgim var fotoğraf konusundada.Beni yargılamadan önce beni bi tanı derim. ''Bu resmi o adamın koluna gerçekçi gözükmesi için ne kadar uğraştığımı biliyor musun'' Dedin.Evet biliyorum 20 katman bile fazla ona.Normalde gerçekçi göstermek için 71 katman 100 ü geçik katman koyan insanlarda gördüm.Ve fotoğraf bir oyundan alınmadı.Oyuna yapılan bir tasarım bu.Bir oyunu kıskanmak mı ? Fotoğrafını google da aratırken ismini gördüm o kadar . Neyse zamanla tanırsın.Kolay gele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?