7 Haz 2019 #21 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Bol bol para 300 ₺ hasılat bayram ziyareti bol bol pubg
7 Haz 2019 #22 Mesnevi #DenDersAldıım!!! Süper Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 1,172 Çözümler 2 Tepki puanı 325 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Sıradan bayramlaşma.
7 Haz 2019 Konuyu başlatan #23 OYUNcuuu!!! O :D Süper Üye Katılım 30 Mar 2018 Mesajlar 1,199 Tepki puanı 416 Ödüller 7 8 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: 1- Akrabalara gittim 2- Para topladım sonra yeme içme gezme vs. 3- Ekip olarak ps4 oynamaya gittik 4- Geri gelirken, burger king uğradık. 5- Geri geldim yattım uyudum. Genişletmek için tıklayın ... İyi iyi güzel geçmiş NiyuS' Alıntı: Memlekete gidicektik (Adana) bılet bulamadık aksılık o yuzden bende yıkıklar gıbı sabah aksam lol oynadım Post automatically merged: 7 Haz 2019 Bende kocaelıde oturuyom sen neresındesın Genişletmek için tıklayın ... Lol oynanmiyo be reis ben bıraktım loFt' Alıntı: aynen ya çok kötü durum neyseki 8 gün kaldı sınava Genişletmek için tıklayın ... Sınavının iyi geçmesi dileğiyle ARCONIX' Alıntı: Para toplayamadım malum vermiyorlar artık : ( Baklava, sarma, şeker öyle işte. Memleket ziyareti, akrabalar ziyaret vs. Genişletmek için tıklayın ... Baklava iyidir afiyet olsun Post automatically merged: 7 Haz 2019 Mesnevi' Alıntı: Sıradan bayramlaşma. Genişletmek için tıklayın ... Çoğu kişi öyle dostum Post automatically merged: 7 Haz 2019
h4emRe' Alıntı: 1- Akrabalara gittim 2- Para topladım sonra yeme içme gezme vs. 3- Ekip olarak ps4 oynamaya gittik 4- Geri gelirken, burger king uğradık. 5- Geri geldim yattım uyudum. Genişletmek için tıklayın ... İyi iyi güzel geçmiş NiyuS' Alıntı: Memlekete gidicektik (Adana) bılet bulamadık aksılık o yuzden bende yıkıklar gıbı sabah aksam lol oynadım Post automatically merged: 7 Haz 2019 Bende kocaelıde oturuyom sen neresındesın Genişletmek için tıklayın ... Lol oynanmiyo be reis ben bıraktım loFt' Alıntı: aynen ya çok kötü durum neyseki 8 gün kaldı sınava Genişletmek için tıklayın ... Sınavının iyi geçmesi dileğiyle ARCONIX' Alıntı: Para toplayamadım malum vermiyorlar artık : ( Baklava, sarma, şeker öyle işte. Memleket ziyareti, akrabalar ziyaret vs. Genişletmek için tıklayın ... Baklava iyidir afiyet olsun Post automatically merged: 7 Haz 2019 Mesnevi' Alıntı: Sıradan bayramlaşma. Genişletmek için tıklayın ... Çoğu kişi öyle dostum Post automatically merged: 7 Haz 2019
8 Haz 2019 #24 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI NiyuS' Alıntı: Memlekete gidicektik (Adana) bılet bulamadık aksılık o yuzden bende yıkıklar gıbı sabah aksam lol oynadım Post automatically merged: 7 Haz 2019 Bende kocaelıde oturuyom sen neresındesın Genişletmek için tıklayın ... Kartepe reis Ormanya yakınlarında
NiyuS' Alıntı: Memlekete gidicektik (Adana) bılet bulamadık aksılık o yuzden bende yıkıklar gıbı sabah aksam lol oynadım Post automatically merged: 7 Haz 2019 Bende kocaelıde oturuyom sen neresındesın Genişletmek için tıklayın ... Kartepe reis Ormanya yakınlarında