Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nadiren oyun başlarken böyle bir hata veriyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu başka bu sorunu alan çözebilen varmı ?
Edit: çerçevveli modda oynuyorum
Oyunu tam ekranda oynuyorsan o ara yapacağın her türlü ekran geçişi bu hataya sebep oluyor. Çerçeve modunda oynarsan sıkıntı olmayacaktır diye tahmin ediyorum.
edit: ya da üstteki arkadaşın dediği gibi driver kaynaklı bir problem de olabilir.
Bu hatayı genelde ben terminal açarken alıyorum. RAM olarak yada CPU olarak yetersiz kaldığında bu hata ile karşılaşıyorum. Hatta aynı hatayı daha dün aldım ve hizmetlerden arka plan akıllı aktarım gibi gereksiz kastıran hizmetleri durdurup çözdüm.
Zaten çerçeveli modda oynuyorum tüm driverlarım filanda güncel ama bilgisayarım o kadar iyi değil yani scriptle 40 fps te filan oynuyorum büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi yük binince oluyor olabilir iyi performanslı bilgisayarlarda böyle bir hatayla karşılaşan varmı