Bazı Arkadaşlarımızda Dword Sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Ben Yardim icin yazıyorum bu konuyu !

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]:yazı:[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Şimdi Arkadaşlar Siz MHLoaderle giriyorsun NxyLauncher.exe de geliyor[/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Sifrenizi Yazıyorsunuz Ama giris demeyin .[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Alta wolftü dirilisin Loading İsareti gelince [/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]girişe tıklayın Sorununuz Çözülür :D[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif] [/FONT]
Sorun Videosu :)

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]:video:[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

Onaylı Üye olmaya bilirim ama banada sorunlarınız varsa sorun :)

Üye
9 HİZMET YILI
kardesim sen bugun girdin mi ? dünden beri oyun sec kısmından oyunu seciyorum tamam diyorum ama 2.uyarı olan launcer secildi kısmı gelmiyor yani oyun acılmıyor ?

Üye
10 HİZMET YILI
ilkerxy' Alıntı:
kardesim sen bugun girdin mi ? dünden beri oyun sec kısmından oyunu seciyorum tamam diyorum ama 2.uyarı olan launcer secildi kısmı gelmiyor yani oyun acılmıyor ?

Kardeşim bugunde girdim dunde girdim :d neden mi senin sorunun iyi reklam onayını yapamadın demektir o
reklam onayını yap  

:yazı:

Şimdi ilk once reklam onayı tıkla dın sonra 
http://memoryhackers.org/ sitesine gir bir reklama tıkla ve sarı yandı demi
F5 bir kaç kere tıkladıktan sonra herseyi kapa
sonra yine hileye gel ve oyunu seç inşallah olur ne diyim :)

olursa emege saygı forum puanı verde .D

Üye
9 HİZMET YILI
JanoMax' Alıntı:
ilkerxy' Alıntı:

Kardeşim bugunde girdim dunde girdim :d neden mi senin sorunun iyi   onayını yapamadın demektir o
 onayını yap  

Şimdi ilk once   onayı tıkla dın sonra 
http://memoryhackers.org/ sitesine gir bir   tıkla ve sarı yandı demi

kardesim bu olmuyor bu fix yemis,dünden itibaren bircok kisi hata aldıgını söylüyor, yaklasık bir saat önce corumlu lite aynı özelliklerde bir tek envanter yok galiba onu paylastı o calısıyor o konuya bakmanı taviye ederim.

Üye
10 HİZMET YILI
ilkerxy' Alıntı:
JanoMax' Alıntı:
Kardeşim bugunde girdim dunde girdim :d neden mi senin sorunun iyi   onayını yapamadın demektir o
 onayını yap  

Şimdi ilk once   onayı tıkla dın sonra 
http://memoryhackers.org/ sitesine gir bir   tıkla ve sarı yandı demi

kardesim bu olmuyor bu fix yemis,dünden itibaren bircok kisi hata aldıgını söylüyor, yaklasık bir saat önce corumlu lite aynı özelliklerde bir tek envanter yok galiba onu paylastı o calısıyor o konuya bakmanı taviye ederim.

emin ol ki oluyor :d ben yapabiliorum

Üye
9 HİZMET YILI
JanoMax' Alıntı:
ilkerxy' Alıntı:

emin ol ki oluyor :d ben yapabiliorum

kardesim sen bugun girdin mi cidden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...