Süper Üye
ama azir içinde yazmak sacma dendi?bence zamanla eklerler heroları lazyde teemo için bile sc vardı he belki bunda teemo vb herolar için uğraşmazlar ki zaten doğrusu o en basit hero için sc yazmak yerine irelia azir gibi şampiyonlar için daha verimli scler yazmaları bizim için de daha iyi olur.
azir için yazmak saçma değil kesinlikle 4.16 yamasının en zor herosuydu ki hala zor ve tam bir mekanik herosu şahsen zed yerine azire sc yazmak daha mantıklı.ama azir içinde yazmak sacma dendi?ki kesinlikle yazılması gerektıgını dusunuyorum buram buram script verimliligi olan bi hero
lazy sharpde nerdeyse bütün skilleri dodgelarken bunda yiyosun gene güzel ama dodgenin biraz geliştirelmesi lazımmevcut şampiyonlar ve dodge ayarları bi düzelsinde champ ekleme sonraya kalsın bence
ee adc de de düz vuruş atıyor sadece adclerde zor değilbazı herolarda komboyu elle yapmak daha kolay oldugu icin getirilmiyor olabilir. mesela vladimirde w-e kombosu yapmak basit bir işlem olduğu için scriptini yazmıyor olabilirler. aynı şekilde gragasta'da (yapılabilecek çok kombo olmamasına rağmen) o hareketleri yapmak kolay. ancak bu benim fikrim, belkide başka bir sebebi vardır.
adclerin kendi düzeylerine göre zorluk derecesi var dostum, gragas ile ezreal scriptini aynı tutuyorsan hic konusmayalim bence. ayrıca benim fikrim diye belirtmisim yani o da olmayabiliree adc de de düz vuruş atıyor sadece adclerde zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?