Amd radeon (TM) R7 Graphics Harici Ekran Kartı Bendekiekran kartın nedir dostum ?
ekran kartında chipset arızası olabilir dostumAmd radeon (TM) R7 Graphics Harici Ekran Kartı Bendeki
Sistemi Güncelemeden Sonra Oldu bu Olay 90 dereci cıktım ama bisey olmadı ama dediklerini deniycem Tesekür ederimekran kartında chipset arızası olabilir dostum
daha önce 90 derece gibi bir sıcaklığa çıktın mı peki ?
ekran ayarlarından çözünürlük ayarlarını düşür
gerekiyorsa çok düşük çözünürlükte kullan pc'yi
msı afterburner programını indir ekran kartına mhz ayarı yap
not: msı afterbuner ile overclock ayarlarını fazla oynama sadece kasmayı
önleyecek kadar mhz ayarı düşür
90 derece ve üstü gördüysen ekran kartındaki chipsetler zarar görmüştürSistemi Güncelemeden Sonra Oldu bu Olay 90 dereci cıktım ama bisey olmadı ama dediklerini deniycem Tesekür ederim
tüm hersey güncel directx de varekran kartının sürücülerini güncelle aygıt yöneticisine gir ve ordan ekran kartında ünlem işareti varsa üstüne bas sürücüleri güncelle de sonra directx indir
Yok Hiç Olmadı90 derece ve üstü gördüysen ekran kartındaki chipsetler zarar görmüştür
belki
ekranda her 5 dk da bir ekran gidip gelme olayı var mı peki ?
oyunları ekran kartı olarak open gl ayarlıyorsan normaldir directx olarak ayarlatüm hersey güncel directx de var
Post automatically merged:
Yok Hiç Olmadı
ayarlamadımda nasıl yapcam onu bende normal sitemi güncelemeden sonra olduoyunları ekran kartı olarak open gl ayarlıyorsan normaldir directx olarak ayarla
directx indirirmisin son sürümü olduğundan emin olalım ve bunu indir buda senin ekran kartı driverinayarlamadımda nasıl yapcam onu bende normal sitemi güncelemeden sonra oldu
indirdim olmadıdirectx indirirmisin son sürümü olduğundan emin olalım ve bunu indir buda senin ekran kartı driverinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
öyle yapıncada normal masaüstü oluyoOyunun ayarlarından çözünürlüğü indir benipki öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?