evet ama bende satsam bi sorun olurmu ve sonradan ordaki parayla ben oyun alsamGenelde çalıntı hesaplar oluyor bunlar.
Bence böyle işlerle uğraşma. Başına bela alabilirsin ufak tefek paralar için.evet ama bende satsam bi sorun olurmu ve sonradan ordaki parayla ben oyun alsam
sıkıntı olmazevet şimdi şöyle bazı sitelerde 3 oyun 25 tl etiketiyle satılıyo ve geçen istediğim 30 oyunu aldım bu sayaede 250 lira gitti ve hesaplara girdiğimde 1 den fazla kişinin olduğunu gördüm ve 2 si dışında hiçbiri türk hesabı değildi zaten bunu biliyodum.Bi internete bakıyım dedim ve kısa bir araştırma sonunda hesaplar telegramda veya 2 dc sunucusunda dağıtılıyo bende bu şekilde satsam sorun olurmu?
Ekli dosyayı görüntüle 91944
aynen şu şekilde paylaşılıyo ve nerdeyse tüm oyunlar var
hesaplara girip remote play denese bi merak ettim onun disinda satilmaz gibi duruyoevet şimdi şöyle bazı sitelerde 3 oyun 25 tl etiketiyle satılıyo ve geçen istediğim 30 oyunu aldım bu sayaede 250 lira gitti ve hesaplara girdiğimde 1 den fazla kişinin olduğunu gördüm ve 2 si dışında hiçbiri türk hesabı değildi zaten bunu biliyodum.Bi internete bakıyım dedim ve kısa bir araştırma sonunda hesaplar telegramda veya 2 dc sunucusunda dağıtılıyo bende bu şekilde satsam sorun olurmu?
Ben de alma hatasında bulundum 1 ay sürmedi sanırım, patladı. Sıkıntılı işler broevet şimdi şöyle bazı sitelerde 3 oyun 25 tl etiketiyle satılıyo ve geçen istediğim 30 oyunu aldım bu sayaede 250 lira gitti ve hesaplara girdiğimde 1 den fazla kişinin olduğunu gördüm ve 2 si dışında hiçbiri türk hesabı değildi zaten bunu biliyodum.Bi internete bakıyım dedim ve kısa bir araştırma sonunda hesaplar telegramda veya 2 dc sunucusunda dağıtılıyo bende bu şekilde satsam sorun olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?