Ben Vok friday aldım 12.999 a dolar 13.50 tl idi 3060 ti 5600x li bir kasa şimdi sen gel bana aynı kasayı 13 k ya topla bakayım görelimaynı yada benzer özellikler çok daha ucuza toplayabilirsin sadece yayıncı kasaları değil hiçbir hazır sistemi almanı önermiyorum.Hazır sistemleri sadece kılavuz alabilirsin
bence tuzak bro uzak durmak lazımBen bu konuda şunu düşünüyorum, para tuzağı tamamen yayıncı fanlarına uyduruk kasaları onların adı altında satmak sizin fikirleriniz neler
ben de o şekilde düşünüyorum kimse parasının manyağı değilki topladığı 20 k kasayı 17 k ya satsın illaki karlarını koyup satacaklar ya da çok cüzi bir miktar indirip yapıp sırf abone kasmak izleyici kitlesi kasmak iççin yapılmış olabilirBen bu konuda şunu düşünüyorum, para tuzağı tamamen yayıncı fanlarına uyduruk kasaları onların adı altında satmak sizin fikirleriniz neler
aldığın tarihte bu zaten mümkündü ve şuan dolar 15 iken bile 14 k ya mümkün alıştığınız 3 5 site ve 3 5 tane takip ettiğiniz insandan fazlası yokken boş iddialarda bulunmayalım . Fiyatlar sadece kura bağlı değil . Şuan aktif satıştaki herhangi bir yayıncı kasasını baz aldı söylediklerim . Şimdi seninde forumun çoğu gibi yazılımcı olcağın mı tutar ? Yoksa farklı şekildemi saçmalarsın cevap verirken ? Boş tartışma çıkarmayalım lütfenBen Vok friday aldım 12.999 a dolar 13.50 tl idi 3060 ti 5600x li bir kasa şimdi sen gel bana aynı kasayı 13 k ya topla bakayım görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?