aldığın tarihte bu zaten mümkündü ve şuan dolar 15 iken bile 14 k ya mümkün alıştığınız 3 5 site ve 3 5 tane takip ettiğiniz insandan fazlası yokken boş iddialarda bulunmayalım . Fiyatlar sadece kura bağlı değil . Şuan aktif satıştaki herhangi bir yayıncı kasasını baz aldı söylediklerim . Şimdi seninde forumun çoğu gibi yazılımcı olcağın mı tutar ? Yoksa farklı şekildemi saçmalarsın cevap verirken ? Boş tartışma çıkarmayalım lütfen
Ahahahaha mümkün diyor arkadaşım aldığım tarihte 3060 ti yı 15k ya satıyorlardı neyin kafasını yaşıyorsun sen mümkün müş sen şimdi 14 k ya bana 3060 ti 5600x bul söz ben 2. alıcam hatta alıp 20 k ya satarım mk yeterki 14 k ya mümkün dediğin şu sistemi bul bana. Sözünün arkasında duracağını düşünüyorum ve bana 3060 ti ekran kartlı 5600x işlemcili m2 ssd li 16 gb ramli full modüler gold bir psu lu sistem bulacağını düşünüyorum yani 14 e bile mümkün diyorsun toplada görelim
Hazır sistemlerin en büyük avantajı ekran kartları oluyor. Eğer para tuzağı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tek tek parçaların fiyatlarını çıkarırsanız daha sağlıklı olur
Ben baya baktım hatta şuanda araştırıyorum. Tek tek fiyatlara bakınca gene aynısı çıkıyor ama bilmiyorum sanki dolandırılıyormuş gibi hissediyorum löewrcewşrçasşdewr
Hazır sistemlerin en büyük avantajı ekran kartları oluyor. Eğer para tuzağı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tek tek parçaların fiyatlarını çıkarırsanız daha sağlıklı olur
Dostum yayıncı kasaları olarak yayınlanan bir çok kasanın isimsizken az fiyata satılıp başlığına yayıncı kasası etiketi eklendikten sonra fiyatını arttırdıklarından dolayı para tuzağı olduğunu düşünüyorum.
Birçoğu yayıncı sponsor verilmiş ürünlerdir. Bazen gerkçekten baya uygun kasalar denk geliyor arada kontrol edilebilir ama dediğim gibi çoğu sponsor amaçlı