BDO Anim Speed

7950X3D
Onaylı Üye
Ödüller
1
Virus Total: deleted

Download: deleted

deleted : animation offset other offsets will load when you launch the game

ATTENTION: ENIGMA WILL CHANGE OFFSETS PROBABLY SO BE FAST TO USE THE CHEAT

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 90610
Bdo primebd serveri için animasyon hızını artırmayı deniyorum fakat yeteri kadar bilgim olmadığından bell ibir yere gelip tıkanıyorum nader hocamın eskiden paylaşmış olduğu konulara baktım fakat yine de tam olarka ne yapmam gerektiğini anlamadım evet nader bdoyu saldı şu an ondan yardım istersem sövebilir diye düşünüyorum .d aranızda anlayan var mı bunlardan nasıl bulucam bu offseti @nader11ndeu
same I still did not understand what to do exactly, always stuck have no idea where 's the problem

Onaylı Üye
Ödüller
7
Just use the pointer not use like that localplayer+460+10+4c4. Just add one by one with pointer . Still working with that offsets

Onaylı Üye
Ödüller
7
uint32_t Acc; //0x3CD8
uint32_t Speed; //0x3CDC
uint32_t TurnSpeed; //0x3CE0
uint32_t StopSpeed; //0x3CE4

Üye
Hello friend, do you have an old version of CT (398535)
I play in private server
The game version is 398535

My English is very poor. I am using translation software for communication, and I hope you can understand

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
Elon Musk Snl GIF by Saturday Night Live

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.