- Yasaklandı
-
şuan oldu galiba oyuna girince aile adımda rookie adventurer diyodu chati açıyım dedim aile adı sordu değiştirdim onu ama şimdi de karakter açmaya uğraşıyorum az önce premium char açtım denemek için her isime kullanılıyor diyo artık ne kadar oyuncu varsa hepsini çalmışlar isim düşünüyorum şuansimdi ne durumda yaptın mı aga
dostum ben bdoya 2 yılımı heba ettim tüm private serverları gezdim hepsinin ömrü var 4-5 ay sonra hepsi bitiyor fakat gamezde hala yonayan var bunun sebebinin aşırı kolay olmayıp sürekli güncellemeleri diye düşünüyorum ama beni sarmaz orası herkes pen c20 zaten ne zevki olacak euda farklı değil ama euda yeni oyuncu çok daha çok eğleniyorum ben mena zaten çöblük olmuşBu kadar uğraşıcağına GamezBD başlasana dostumEU adamı gerer gerer
evet oyuna girdim bi 30 dk falan takıldım sonra çıktım tekrar girdim bu sefer sorun olmadı rahatça girdim ping sorunu falanda yaşamıyorum gayet akıyo oyunSorun kendi kendine mi düzeldi
menada 5k saat oynadım en sonunda rulete kurban gitti hepsi mena pişmanlıktırŞuan gamezde 2400 anlık online player var ve aslında düşünülenin aksine herkes full pen c20 v.s değil. Yeni başlayan ve aşağıdan gelen çok çok oyuncu var. 600+gs'lerden itibaren ben burdayım demeye başlıyor charın o süreçten sonra istediğin yerde fight çevirebiliyorsun. Tabi ki gene tercih senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?