BDO Launcher Hakkında -indirme hızı çok düşük-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bir abimiz önerisine bdo başlicaktım herşey güzel launcheri indirip gece bilgisayarı açık bırakıp uykuma daldım
sabah kalktığımda hız 400 kb a sabit gidiyordu internetim 24 megabit ***
bu sorunu nasıl çözebilirim böyle devam ederse 2 3 günde anca indirebilirim çözümü felan varsa yardım ederseniz sevinirim

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
modeme reset at olmadı müşteri temsilcisi hep bu mesajı yazcaklar ümit bekleme o yüzden

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
müşteri temsilcisini ara yada indirdiğin yerin support ekibine ulaş bir yaz derim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
50mbps internet ile 5 saatte falan bitirdim bdo launcher da ki indirmeyi sanırım direk bdo nun kendi serverlerında limit var

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İnternet desteği ile iletişime geçin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba zzbbkabaq1

İnternet hızında bir problem olmadığı halde aplikasyonda düşük internet hızı almanı işlemciye bağlıyorum. Çözümleri maddesel bir halde sıralıyorum bunları dener misin?

- Görev yöneticisini açıp ayrıntılar bölümünden launcherin üzerine gelip sağ tıklatın ve öncelik ayarla kısmına gelip önceliği "Yüksek" olarak ayarlayın.

- Başlattaki arama kısmına gelip "Çalıştır" yazın ve çıkan kutucuğun boşluğuna "regedit" yazıp enterlayın. Evvela önünüze çıkan düzenleyicide "Dosya-Düzen" seçenekleri kısmının altında bir klasör arama butonu çıkacaktır. Muhtemelen orada Bilgisayar tarzında bir metin yazacaktır. Oradaki metine HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment yazdıktan sonra enterlayın. Karşınıza bir çok değerler çıkacaktır. Değerlerin aralarında PROCESSOR_LEVEL e gelin ve değeriniz eğer 4 ise 75, 16 ise 100 yapın. değer 4 ila 16 arasında ise 75 yapmanız yeterli olacaktır.

İnternet hızında bir problem olduğunu düşünüyorsan eğer yapacakların diğer çözüme nazaran daha basit!

- Başlatın arama kısmına "cmd" yazın ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Karşınıza çıkan komut istemcisine ipconfig /flushdns yazın ve enterlayın. Birkaç dakika bekledikten sonra netsh int ip reset kodunu yazın ve entarlayıp PC nizi yeniden başlatmayı unutmayın!

Sorununun çözülmesi için elimden geleni yapacağım!

Teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
internet hızın sadece BDO Launcher demi düşük yoksa normaldedemi düşük?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eğer official BDO indiriyorsanız problem muhtemelen sizdedir. Ama private serverlerden birini indiriyorsanız problemin sizde değil de oynamaya çalıştığınız private serverin sunucularında olması yüksek ihtimal.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bdo serverlerinde bir sıkıntı var çoğu kişi aynı sorundan bahsediyor ama internetin normaldede yavaşsa siteler falan geç yükleniyosa ayarlara girip ethernet driverini güncelle

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
türk telekom kullanıyorsan genel sorun maalesef reset attım müşteri temsilcisini aradım olmadı :D torrent linkini bulabilirsen torrent ten indir eksik dosyaları kendi indirsin da hızlı olabilir torrent 'e yükleyenler oluyor ben eskiden öyle yapmıştım

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
So to answer your question, the links provided in the alternate download sources, is the fastest (for most players) download source, but you Can download the game through the GamezBD-Launcher as well it just takes more time, regarding the resume-downoad ability, pretty sure both of them do, so it is just up to you to test which is faster for you specifically.

I can say that using the alternate download link has a massive advantage over the Launcher, first up if you use the Torrent download that means that you can always start and stop the download without any trouble, and it has the added benefit that you can save a copy of the game somewhere else, so that you will not have to re-download the game again if something should happen, however you will need a Torrent-download-client, I can recommend Tixati just because it is the most simple client without any useless additions.

Üye
5 HİZMET YILI
You can get the game folder in their forum and download from google drive, it's faster

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyunu farklı yollarla varsa torrent ile falan indir pvp server indiriyorsan bazı pvp serverler launcherden aşırı yavaş iniyor topluluk sunucusu var ise serverin orada farklı alternatifler sunmuş olmaları lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Torrent üzerinden indir diğer türlü çok yavaş iniyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...