BDO LOVER
Onaylı Üye
Cokta az deil aslında abi de mmo oldugu icin lol valorant kadar kullanıcısı yok sadece sizde haklısınızHilenin olmama sebebi Anti Cheat yazılıma takıldığımızdan değil verdiğimiz emeğe karşılık verecek hile kullanıcı sayısına ulaşmamış olmamız.
hocam ben yeni yeni CE kullanmaya başladım basit olarak metin 2 hileleri yazabiliyorum tam bdo da denemek istiyordum neler yapabilirim acaba diye ama xigncode3 geldi nasıl bypass edeceğimi bilmiyorum beni bypass için bazı konulara yönlendirir misin rica etsem? benim verdiğim emek dışında şuanda biraz öğrenmeye ihtiyacım var o yüzden deneyip tecrübe ettiklerimi de paylaşmak istiyorum. Genelde founderlar cevap vermiyor haklı sebepleri var eminim boş boş soran bir sürü insan vardır.Hilenin olmama sebebi Anti Cheat yazılıma takıldığımızdan değil verdiğimiz emeğe karşılık verecek hile kullanıcı sayısına ulaşmamış olmamız.
This is definitely a shame, I would really like a cheat for BDO, this game is very slow and torturous but also very enjoyable to playHilenin olmama sebebi Anti Cheat yazılıma takıldığımızdan değil verdiğimiz emeğe karşılık verecek hile kullanıcı sayısına ulaşmamış olmamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?