neden 55 den sonra para lazım ki 62 ye kadar archer kastım paralık birşey yok bence etkinlikleri takip edersen para olayına fazla takılmıyor oyun ama ağırlığı olsun envanteri olsun kampı olsun bunlar sıkıntılı paraya gidiyor aklı insanınusta tek basına 0 zevk veren bı oyun bırde 55 den sonra para atman şart
onun ayarlarda bi ayarı var tam olarak hatırlamıyorum ama senin vurduğun dmg yi gösteriyordubende yeni başladım yalnız bir sorunum var canavarlara vurdugum zaman kendi vurdugum hasar metnini neden göremiyorum ayrıca ayarlarda da bulamadım yok öyle birşey
oynayalım tabi arkadaş lazımBen de başlayacağım beraber oynayalım
geldiğinde haber ver haberleşelimOynarsam kesinlikle seninle oynayacağım, henüz oyunu oynayamam, ülkene gittim, bu oyunu oynayacağım inşallah
evet güzel bence bol içeriği olan sıkıldıkça farklı şeyler deneyebileceğin bir oyun bende gamezbd ile başla daha kolay olur oyunu çözersin mena anlattıkları gibi bi zaman sonra parasız sıkılıyor ve oyun oynama şansın kalmıyor yavaş yavaşoyun güzel mi bende başlamayı düşünüyorum
siz oynuyormusunuz gamezbdPlay GameZBD, this is a private server which is much better and no require all your real money
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?