BDO'da çok fazla ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Beyler retailde oynuyorum mena serverinde bir hesabım ban yedi ondan sonra oyunu silip tekrar kurdum ve yeni hesapla oynamaya devam etmiştim fakat dün tekrar indirdim ve dosya kontrolü flan her şeyi yapmama rağmen oyuna girince deli gibi ping var speed test yapıyorum sorun yok csye girdim 50 ping diyor internette sorun yok acaba ben bir kere ban eydim diye yeni açtığım hesapta bile o eski hesabın çöp dosyası falan mı kaldıda eskiden ban yediğim için şuan deli gibi ping var bende bu sorunu yaşayan odlu mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile kullandıysan önceden kalan onun yüzünden ban yemiş olabilirsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Modeme restart attım pcye restart attım dosyaları tekrar kontrol edip temp ve %temp% dosyasını ve bdo cache log ve belegelrini silince sorun düzeldi ne alaka anlayamdım daha önce o kadar pcyi retsratladım modemi restarladım düzelmedi şimdi rahatladı oyun konu kapatılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka bilgisayarına bi güvenlik taraması yap çıkan hile yada vs şeyleri tamamen kaldır tekrar gir

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Eğer bandan önce yoksa, dediğin belki olabilir; fakat sistem gereksinimleri de farklı olduğu için olabilir eğer internette sıkıntı yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...