Selam, arkadaşlar karşıma sürekli BDO'nun tanıtımları çıkmakta, yeni sezonda gelmiş. Düşündürdü ama çok fazla vaktim de olmuyor, grind filan atmalık günde 1 saat, maksimum 1.30 saat oynayabilirim. Takılmalık oynanır mı oyun?
Merhaba Beni Steam' imdeki Arkadaşlarımın yaklasık 1k üstü oynamaları var ve artık oyunu oynamıyorlar.
sebebi Kur farkından dolayı diğer uyruktan insanların Türk Serverlarında yüksek miktarda para yatırarak ciddi avantaj sağlamaları olduğunu söylemişlerdi.
bende başlamadan Steam Üzerinden bir yorumları okuyun derim
oyun inanılmaz güzel oyun ancak malesef tr parası kazanamyanlar için oyun cennet oyun aşırı zaman yiyor yaklaşık 3k saat oynadım ama bıraktım ve artık oyunda oyuncu sayısı çok fazla azaldı toplasan online oynayan sayısı 1k yı aşmaz yani bence başlayacaksan eu da başla tr mena da oynamanı tavsiye etmem.
Merhaba, takılmalık oynanır fakat günde sadece 1-1,5 saat ile oyundan tat alamazsın. Benim sana tavsiyem hiç bulaşma, heves edersen video veya yayın izle. Ayrıca başlarda oyuna para yatırmanda gerekebilir, zorunlu değil ama oynanışını çok kolaylaştırıyor.