Bedava 15 TL Ve 12 TL'lik RP ( Türkcell Müşterilerine )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Detaylı Bilgi;

• RIOT yazıp 5955'e gönderen bireysel Turkcell müşterileri kampanyadan yararlanabilir.
  • Kazanılan 15 TL, kazanımından sonra 7 gün içerisinde League of Legends’ta Turkcell Mobil Ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir. Bu süre içerisinde kullanılmayan tutar geçerliliğini yitirecektir
  • Hediye, satın alınan ürünün tutarından düşülecek ve eğer varsa kalan tutar Turkcell faturasına yansıtılacak ya da TL bakiyesinden düşecektir. Satın alınan ürün tutarı, indirim tutarından düşükse herhangi bir tutar yansımayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilecek abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
  • Her kullanıcı kampanya suresince 1 kez ödül kazanabilir.
  • Kampanyaya başvuru SMS’i ücretsizdir.
  • Kazanılan odul başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
NOT: Arkadaşlar ilk mesajı attıktan sonra paycell hesabınıza 15 tl veriyor ve bir mesaj daha atıyor 12 tl kesilecek onaylıyor musunuz diye onaylayın ve 12 TL lik RP'nizi alın ( 12 TL'yi hediye ettikleri 15 TL'den kesiyorlar size bir ücret yansımıyor. Kalan bakiyeler 1 hafta sonra siliniyor yani 12 TL kesildi kaldı 3 TL o son kalan para 1 hafta sonra alınıyor sizde kalmıyor )

NOT 2 : Sadece Bireysel Türkcell müşterilerine geçerlidir Kampanya süresi 5Mayıs-30Haziran

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bende de bedava 20 TL'lik Pubg Mobile UC taktik var ihtiyacı olan varsa anlatayım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
turkcell'in lole etkinlik yapması değişik espor liginin adı vfşl - vodafone freezone şampiyonlar ligi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
turkcell'in lole etkinlik yapması değişik espor liginin adı vfşl - vodafone freezone şampiyonlar ligi
türkcellin herzamanki halleri herşeyden bir kampanya çıkartıyor yok salla kazan yok haritadan gb felan toplatıyor değişik bi firma ne yapacagı belli olmuyor
Post automatically merged:

Bende de bedava 20 TL'lik Pubg Mobile UC taktik var ihtiyacı olan varsa anlatayım
oynamıyorum ama oynayan arkadaşlarım var bana anlatabilirmisin

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Konu açtım bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
vodofone luyum :/ normalde direk alırdım

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Limiti dolmuş

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ne limiti ?
  • Kampanyadan yararlanabilecek abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
herhangi bir sınır yok
yok var dediklerini yaptım "Kampanyaya katılım limiti dolduğu için talebini gerçekleştiremiyoruz." diye mesaj attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...