Uzman Üye
Dostum sana yemin ederim yaklaşık bir buçuk haftadır abartılı bir şekilde aimbot kullanıyorum byypassız tabi bildiğimiz sadece normal hile esp'dir item gözükmediri aimbottur peki o zaman ben neden ban yemiyorum ??bypass'sız sadece ESP hile kullanılarak ban yemez.
bypasslı kullanınca 10min ban atar.
PUBG MOBILE DWORD HACK sürümü kullanıyormusun?Dostum sana yemin ederim yaklaşık bir buçuk haftadır abartılı bir şekilde aimbot kullanıyorum byypassız tabi bildiğimiz sadece normal hile esp'dir item gözükmediri aimbottur peki o zaman ben neden ban yemiyorum ??
Hmm hayır oda ne ki öyle eğer memoryın hilesiyle ilgiliyse onun yeni olan hilesini kullanıyordum tabi şimdi başka bi hile kulanıyorum o 2.dediğimPUBG MOBILE DWORD HACK sürümü kullanıyormusun?
Başka full özellikleri hile kullanılarak BAN sonuçlanır. bansız hack bulması işi zor.Hmm hayır oda ne ki öyle eğer memoryın hilesiyle ilgiliyse onun yeni olan hilesini kullanıyordum tabi şimdi başka bi hile kulanıyorum o 2.dediğim
Esp,aimbot,item görme,araba görmeBaşka full özellikleri hile kullanılarak BAN sonuçlanır. bansız hack bulması işi zor.
güzel bi hilemiş. Tamam soru yokEsp,aimbot,item görme,araba görme
Bu kadar açıyorum bunları kullanarak ban yemiyorum uzun süredir
kullandıgın hıleyı paylasırmısın benımle ?Dostum sana yemin ederim yaklaşık bir buçuk haftadır abartılı bir şekilde aimbot kullanıyorum byypassız tabi bildiğimiz sadece normal hile esp'dir item gözükmediri aimbottur peki o zaman ben neden ban yemiyorum ??
Tabi paylaşırım ama burdan paylaşamam sanırsam kurallara aygırı nerden yazmamı istersinkullandıgın hıleyı paylasırmısın benımle ?
İNSTAGRAM: has4n.capraz yazabılırmısınDostum sana yemin ederim yaklaşık bir buçuk haftadır abartılı bir şekilde aimbot kullanıyorum byypassız tabi bildiğimiz sadece normal hile esp'dir item gözükmediri aimbottur peki o zaman ben neden ban yemiyorum ??
Bende yemiyorum kiMemory'nin hilesinde ben ban yemiyorum sizin yemeniz tuhaf geldi nedense
Kullandigin hile nedir paylasabilirmisinkullandıgın hıleyı paylasırmısın benımle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?