12 Haz 2019 #1 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bir Önceki Konuda Kanıt vermiştim ama name serverler hem geç etki ediyor hemde yanlış girmiştim tekrar kanıt verecegim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Siteye girin arama Yerine girin Site adınızı yazın örnek olarak Mastersmm Sanal Kart girmeniz gerecek Karttan 6 tl 1 dolar gibi miktar kesecek Ve Geri ieade yapacaktır Resimde zaten görüyorsunuz Son düzenleme: 12 Haz 2019
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bir Önceki Konuda Kanıt vermiştim ama name serverler hem geç etki ediyor hemde yanlış girmiştim tekrar kanıt verecegim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Siteye girin arama Yerine girin Site adınızı yazın örnek olarak Mastersmm Sanal Kart girmeniz gerecek Karttan 6 tl 1 dolar gibi miktar kesecek Ve Geri ieade yapacaktır Resimde zaten görüyorsunuz
12 Haz 2019 Konuyu başlatan #2 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI Güncel konu arkadaşlar
12 Haz 2019 #3 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Konu tht den calinti alinti yaz bence
12 Haz 2019 Konuyu başlatan #4 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI OnuralpAga' Alıntı: Konu tht den calinti alinti yaz bence Genişletmek için tıklayın ... Tekrar tekrar sizlere şunu söylüyorum bak bu promosyonu ahmet yaratmıyor ahmet yaratsa ahmetin paylaştığı yere ait olur bu prmosyonu bilen herkes ahmetin paylaştığı yerden biliyor diye birşey yok ki
OnuralpAga' Alıntı: Konu tht den calinti alinti yaz bence Genişletmek için tıklayın ... Tekrar tekrar sizlere şunu söylüyorum bak bu promosyonu ahmet yaratmıyor ahmet yaratsa ahmetin paylaştığı yere ait olur bu prmosyonu bilen herkes ahmetin paylaştığı yerden biliyor diye birşey yok ki