- Yasaklandı
-
hile koruması olmicak ve single player olcak ayrıca googplay e yüklicem anca apk yaparsın da senden önce yapan olur ama daha çıkarmicam baya iyi başladım şöle dv loperinkiler gibi bişey yapcam tabi reklamda koycam admobdanYaparsan yola bende hilesini yapam
zaten henüz hile koruması yapmayı bilmiyorum sadece bugları kapatmayıYaparsan yola bende hilesini yapam
Görüşürüz Bakalımzaten henüz hile koruması yapmayı bilmiyorum sadece bugları kapatmayı
2 lira filan yaparım da daha var oyun yapmak öle kolay değilNe zaman yayınlarsın oyunu ve paralımı ?
2 lira filan yaparım da daha var oyun yapmak öle kolay değil
görmeden karar verme bence hem direk paralı yapmicam önce bir deneme sürümü olarak bedava olcako oyunu yapmak o kadar emek gerektirmemiştir ama yinede emek vardır ama ona bin basan oyunlar bedava tutmaz o oyun
Korku oyununa ne gibi bir hile yapcan ?Yaparsan yola bende hilesini yapam
Tmm video falan varsa yolla bakarımgörmeden karar verme bence hem direk paralı yapmicam önce bir deneme sürümü olarak bedava olcak
Ne Boş Adamsın ya Bişeler yaparız İla hile için başka tarz oyunmu lazım ?Korku oyununa ne gibi bir hile yapcan ?
Korku oyununa napabilcenNe Boş Adamsın ya Bişeler yaparız İla hile için başka tarz oyunmu lazım ?
Grany De korku oyunu Ondada Hile varKorku oyununa napabilcen
Tmm yaparsınGrany De korku oyunu Ondada Hile var
Aynen Tasarım varsa % 30 + %30 Pay alabiliriz Benim Mesleğim Hem. Antalya Grafik Tasarım Üniversitesinden Mezunum.Tasarım için ortak arıyorsan gelirin %30unu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?