adına açmadı gruplarda falan bulduğu bi netflix hesabını ayarları ile oynadı senin ismin olarak güncelledi sadece bu imkansiz dostumBaşlıkta Gördüğünüzz Gibi Her yerde 3 5 tl ye Netflix hesabı satılıyor Facebook'da Biriyle Konuştum Gerçekten Adıma hesap açtı. Hesaba girebildim. Bunlar nasıl yapıyor? 1AYlık ücretsiz üyelik Kalktı + Sahte Kart Artık Olmuyor Oda kalktı Bunlar Nasıl Yapabiliyor? Vpn desen Oda çok zor Denedim Olmuyor Artık. Kurabilecek Varmı bana
Dostum adam istediğim epostayı koydu.adına açmadı gruplarda falan bulduğu bi netflix hesabını ayarları ile oynadı senin ismin olarak güncelledi sadece bu imkansiz dostum
gruplardaki netflix hesabıları işe yarıyor mu gerçektenadına açmadı gruplarda falan bulduğu bi netflix hesabını ayarları ile oynadı senin ismin olarak güncelledi sadece bu imkansiz dostum
Açmadan önce bana istediğin özel eposta varmı dedi bende evet dedim tabi yandex mail den kurdu epostayı adıma.adına açmadı gruplarda falan bulduğu bi netflix hesabını ayarları ile oynadı senin ismin olarak güncelledi sadece bu imkansiz dostum
Dostum adam istediğim epostayı koydu.
sınırsız girebiliyormusun 1 seferlik miTelegram gruplarında baska kısılerın hesaplarını ucretsız paylasıyorla gırıp kullanıp cıkıyosun sanırım ama dırek senın adına ucretsız acmıyorlar
Başka bir yöntemdir kral yani adam ya gerçekten satın aldı para ile yada başka bi ihtimal yok sanal kart vb. şeyler önceden çalışıyordu .Hayır Eposta değişmiyor. Kendim denedim normalde değişmesi gerekiyordu ama değişmedi.
sınırsız girebiliyormusun 1 seferlik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?