Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBedava Play Store cüzdan kodu nasıl alabilirim?
Araştırdığım üzere internette play store cüzdan kodu generator tarzı siteler var fakat hiçbiri olumlu dönüş almamış olumlu olanların muhtemelen hepsi fake bu sadece sizin reklamlara tıklamanız ve onlara para kazandırmanız için bir yöntem.
Araştırmaya devam ettiğimde Fishing Master tarzı bir uygulama gördüm. Android için bir oyun ve reklam izleyerek para kazanıyorsunuz bu parayı da Google Play Cüzdan Kodu olarak çekebiliyorsunuz ama hiçbir video veya kaynakta ödeme alanı görmedim ki büyük ihtimal bu da aynı şekilde sizin reklamlarına tıklatarak kendileri para kazanıyor.
Ücretle satılan bir şeyin ücretsiz olarak verilmesi veya birkaç görev yaptıktan sonra size verilmesi çok mantıklı değil çünkü yaptığınız görevler bu size...
Araştırdığım üzere internette play store cüzdan kodu generator tarzı siteler var fakat hiçbiri olumlu dönüş almamış olumlu olanların muhtemelen hepsi fake bu sadece sizin reklamlara tıklamanız ve onlara para kazandırmanız için bir yöntem.
Araştırmaya devam ettiğimde Fishing Master tarzı bir uygulama gördüm. Android için bir oyun ve reklam izleyerek para kazanıyorsunuz bu parayı da Google Play Cüzdan Kodu olarak çekebiliyorsunuz ama hiçbir video veya kaynakta ödeme alanı görmedim ki büyük ihtimal bu da aynı şekilde sizin reklamlarına tıklatarak kendileri para kazanıyor.
Ücretle satılan bir şeyin ücretsiz olarak verilmesi veya birkaç görev yaptıktan sonra size verilmesi çok mantıklı değil çünkü yaptığınız görevler bu size verilen atıyorum 10tl miktarındaki paranın karşılığını vermiyordur büyük ihtimalle.