Süper Üye
ilanda belirtmiştim fiyatıÜcret olarak ne düşünüyorsun acaba ?
merhaba, dl2 var cs prime mevcut değil maalesef. dürüst olmak gerekirse primeyi dışardan almanı tavsiye etmiyorum direkt tanıdığın bir insan değilse primeyi kendin al steamin topluluk kuralları güncellendi elinde patlayabilir hesap.selam kral dying light 2 varmi ? ve csgo prime dahilmi
ücreti nedir baskanımilanda belirtmiştim fiyatı
FİYAT: BİR OYUN 24.99 İKİ OYUN: 45.99 ÜÇ OYUN: 59.99
ÖDEME PAPARA VEYA CS İTEMLERİ ÜZERİNDEN OLABİLİR
im sorry i dont understand you. are you asking account are have red alert?Its saying no permissions? can anyone help me with that? thanks
30 lira başkan almak ister misinücreti nedir baskanım
come dc Melik#6077Its saying no permissiIts saying no permissions? can anyone help me with that? thanks
var kankacyberpunk var mı kral
cs go prime satmıyorum maalesef, istediğin farklı bir oyun varsa seve seve yardımcı olurumprime var mı kral
hem bedava diyon hem para istiyonMERHABA UCUZA, ORİJİNAL VE GARANTİLİ UNCHARTED SATIYORUM
UNCHARTED DIŞINDA İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR OYUN OLURSA YAZMANIZ YETERLİ OLACAKTIR
HERHANGİ BİR SORUNU YOK, OLURSA DA BİZZAT KENDİM İLGİLENECEM ASLA KORKUNUZ OLMASIN İKİNCİ ALIŞVERİŞİNİZE ÖZEL İNDİRİM OLACAKTIR
FİYAT: BİR OYUN 24.99 İKİ OYUN: 45.99 ÜÇ OYUN: 59.99
ÖDEME PAPARA VEYA CS İTEMLERİ ÜZERİNDEN OLABİLİR
DC: Melik:6077
Ekli dosyayı görüntüle 91746
mecaz o, piyasanın altında satıyorum normalde bunların fiyatı 40—90 tl haberin olsunneden o kadar pahali?
Post automatically merged:
hem bedava diyon hem para istiyon
evet, ikinci alışverişine de ben hediye veriyorum. almak istediğin bir oyun varsa söyle ayarlıyım sanaBaşka oyunlar mevcut mu hesapta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?