bedavaya nasıl win 10 kurarım yardım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Senin Amacın Ne Acaba Konuda Belirtmişsin ki ;
"arkadaşlar şu aralar pcmde çok fazla gereksiz uygulama var ve virüs de olma ihtimali yüksek bundan dolayı direk windows 10 atmayı düşünüyorum şuan windows 7 deyim bedavaya full nasıl kurabilirim ? "
Direkt Olarak Windows 10 Linki !
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
direkt windowsun kendi sayfasından indirebiliyorsun fakat sistem özelliklerini karşılaştır kasabilir benimki kasıyor mesela :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Senin Amacın Ne Acaba Konuda Belirtmişsin ki ;
"arkadaşlar şu aralar pcmde çok fazla gereksiz uygulama var ve virüs de olma ihtimali yüksek bundan dolayı direk windows 10 atmayı düşünüyorum şuan windows 7 deyim bedavaya full nasıl kurabilirim ? "
Direkt Olarak Windows 10 Linki !
dostum oyunlarda daha çok performans almak istiyorum ve yenı cıkan oyunların bazıları 7 yi desteklemıyor bundan dolayı

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anladım saol peki format atmadan programları hızlı silme vs varmı C D temizleme gibi
Biçimlendir Olması Lazım Bakıyorum
Post automatically merged:

Biçimlendir Olması Lazım Bakıyorum
Bilgisayarınızı sıfırlamak için
  1. Ekranın sağ köşesinden çekip Ayarlar'a ve ardından Bilgisayar ayarlarını değiştir'e dokunun.
    (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ üst köşesine gidip fare işaretçisini aşağı hareket ettirin, Ayarlar'a ve ardından Bilgisayar ayarlarını değiştir'e tıklayın.)
  2. Güncelleştirme ve kurtarma'ya ve sonra da Kurtarma'ya dokunun veya tıklayın.
  3. Her şeyi kaldır ve Windows'u yeniden yükle altında Başlarken'e dokunun veya tıklayın.
  4. Ekrandaki yönergeleri izleyin.
Post automatically merged:

dostum oyunlarda daha çok performans almak istiyorum ve yenı cıkan oyunların bazıları 7 yi desteklemıyor bundan dolayı
E Tamam İşte Windows 10'a Buradan Yükseltebilirsin ?

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sürekli güncel tutman gerekiyor win10 a yükseltirsen çünkü yasal dışı indiriyorsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...