The story about good
Ultra Üye
Çok açık varneden ?
Çok açık varneden ?
Senin Amacın Ne Acaba Konuda Belirtmişsin ki ;neden ?
dostum oyunlarda daha çok performans almak istiyorum ve yenı cıkan oyunların bazıları 7 yi desteklemıyor bundan dolayıSenin Amacın Ne Acaba Konuda Belirtmişsin ki ;
Direkt Olarak Windows 10 Linki !"arkadaşlar şu aralar pcmde çok fazla gereksiz uygulama var ve virüs de olma ihtimali yüksek bundan dolayı direk windows 10 atmayı düşünüyorum şuan windows 7 deyim bedavaya full nasıl kurabilirim ? "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum oyunlarda daha çok performans almak istiyorum ve yenı cıkan oyunların bazıları 7 yi desteklemıyor bundan dolayı
anladım saol peki format atmadan programları hızlı silme vs varmı C D temizleme gibiDostum emin ol windows 7 windows 10 dan daha fazla fps verecektir.
En az arada 6 7 fps oynuyor
Biçimlendir Olması Lazım Bakıyorumanladım saol peki format atmadan programları hızlı silme vs varmı C D temizleme gibi
Bilgisayarınızı sıfırlamak içinBiçimlendir Olması Lazım Bakıyorum
E Tamam İşte Windows 10'a Buradan Yükseltebilirsin ?dostum oyunlarda daha çok performans almak istiyorum ve yenı cıkan oyunların bazıları 7 yi desteklemıyor bundan dolayı
anladım saol peki format atmadan programları hızlı silme vs varmı C D temizleme gibi