Kardeşim adam yazmış bu konuda haklısın ama sende fazla belli etmeki adamlar demesin yani onun kadar sende suçlusun burada.Arkadaşlar Bu tarz insanlara sinir oluyorum acayip Memory kapat yaw verme site ismi verme ki millet bilmesin anladın mı scriptsem söyle yaz ama site ismi veripte elinize ne geçiyor belliki sende kullanıyorsun ama site ismi veripte scriptti fixletmenin ne anlamı var anlamadım Reportla geç arkadaş ben yanlış mı düşünüyorum şahsi fikrimce bu yani..
(konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz insanlar hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ?)
Belli etmişsin tarzında 2 yorum var arkadaşlar Ezreal bu urfta ister istemez belli oluyor diğer maçlarım gayet legit 2 oyun sadece belli ettim en sinir oldugum bu maçtı gereksizzzzzzzzzzKardeşim adam yazmış bu konuda haklısın ama sende fazla belli etmeki adamlar demesin yani onun kadar sende suçlusun burada.
İşte bende bundan bahsediyorum 2 saat almıyor 50 tane mesaj atıyor hop script zaten buradaki çoğu üye öylebu sorunlar insanlar direkt kayıt olup 50 mesaj spam atıp kullanmaya başladığı için oluyor aşırı sinir bozucu
kankam hile görmek istemiyor diyosunda ozaman burayı nasıl biliyor ??demek ki maçında hile görmek istemiyor ve acıkca belirtiyor
kankam hile görmek istemiyor diyosunda ozaman burayı nasıl biliyor ??
ikinicisi görmek istemiyorsa gider benim gibi reportlar geçer ben çok ticket attım)) anladın mı
adamın oyununu bozuyon normal benceArkadaşlar Bu tarz insanlara sinir oluyorum acayip Memory kapat yaw verme site ismi verme ki millet bilmesin anladın mı scriptsem söyle yaz ama site ismi veripte elinize ne geçiyor belliki sende kullanıyorsun ama site ismi veripte scriptti fixletmenin ne anlamı var anlamadım Reportla geç arkadaş ben yanlış mı düşünüyorum şahsi fikrimce bu yani..
(konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz insanlar hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ?)
dimi ya haklısın sonra sürekli fix yiyorArkadaşlar Bu tarz insanlara sinir oluyorum acayip Memory kapat yaw verme site ismi verme ki millet bilmesin anladın mı scriptsem söyle yaz ama site ismi veripte elinize ne geçiyor belliki sende kullanıyorsun ama site ismi veripte scriptti fixletmenin ne anlamı var anlamadım Reportla geç arkadaş ben yanlış mı düşünüyorum şahsi fikrimce bu yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?