Bel'Veth 12.11 yamasında geleceği söyleniyordu fakat gelmedi Google'a LoL 12.11 yama notları yazınca öne cikanlarda Bel'Veth in oyuna eklendiği gösteriliyor neden gelmedi ve ne zaman gelecek sizce?
Moderatörün son düzenlenenleri:
çok yakında gelecek ama bence oynamaya çok meraklan ma tr deyiz sürekli yaa alıncak yada banlancak vee büyük bi nerf gelir bel veth yani ve çok counterı var oyuna girdiğinde güncelme gelirse demeki bel veth gelmiş demektirBel'Veth 12.11 yamasında geleceği söyleniyordu fakat gelmedi Google'a LoL 12.11 yama notları yazınca öne cikanlarda Bel'Veth in oyuna eklendiği gösteriliyor neden gelmedi ve ne zaman gelecek sizce?
eklenmiştir ama bi etkinlikle çıkarmak için falan bekletiyorlardır kullanıma açmadan önceBel'Veth 12.11 yamasında geleceği söyleniyordu fakat gelmedi Google'a LoL 12.11 yama notları yazınca öne cikanlarda Bel'Veth in oyuna eklendiği gösteriliyor neden gelmedi ve ne zaman gelecek sizce?
şu an ben de markete bakıyorum ama bende gözükmüyor pbe sunucusunda falan mı oynuyosun senBu sabah ben baktığımda mağzada gözüküyordu hala öyle, hatta buraya geldi yazmıştım, sadece içerik alınabilir değil şuan yazmayı unuttuğum için admin kaldırmış haklı olarak, akşama açarlar büyük ihtimalle çünkü bugün için gelecek dendi.