- Yasaklandı
-
bu forumdaki adminelere laf ettirmem hepsi adam gibi adamlar gerek online olmaları olsun gerek geri gönüşleri olsun adamlar böyle güzel bir ortam kurmuşlar sen adamın sana hayır dediğine dua et çoğu admin cevap bile yazmıyor forumlardasen orda dur bi nasıl yani bildikleri var canları isterse eklerler uğraşmak istemiyor benim de sizin gibi boyun eyicek değilim bu taz insanlara ne kadar saygı göstersen biyerleri şişiyor.
sen orda dur bi nasıl yani bildikleri var canları isterse eklerler uğraşmak istemiyor benim de sizin gibi boyun eyicek değilim bu taz insanlara ne kadar saygı göstersen biyerleri şişiyor.
Post automatically merged:
merak etmeyin sizin gibi ezik değilim ben hadiiii uzaaaaa.
forumda zaten kalıcak değilim böyle salak yöneticiler oldukdan sonra siz daha çokkk ........... olursunuz
senin ki de eziklik dönemi olmasın canım benimErgenlik dönemleri beyler fazla üzerine gitmeyin
lan nasıl kolay değil ve yaa doğru yaa unutmuşum bir yağcılar var sende onlardan birisin.biz kimseye boyun eğmiyoruz eğer buradaki hileleri beğenmiyorsan forumdan çıkabilirsin.
Hileye özellik ekleme veya hile yapma o kadar kolay değil boş yapma uzaa.
reis kız olsa anlıyacağım belki özel günündedirde bu kadar asabidirde bu neyin kafasını yaşıyor anlamadımErgenlik dönemlerini kaldıramıyor beyler fazla üzerine gitmeyin
bizim gibi ezik değilim diyen adama bak daha hızlı araba sürme daha yukseğe zıplama istiyor kardeşim madem bu kadar kolsuzsun bırak bu forumda durmayı git oyunu sil. Sana önerebilceğim çok güzel oyunlar var maryo gibi ama sen ondada hile ararsın.sen orda dur bi nasıl yani bildikleri var canları isterse eklerler uğraşmak istemiyor benim de sizin gibi boyun eyicek değilim bu taz insanlara ne kadar saygı göstersen biyerleri şişiyor.
merak etmeyin sizin gibi ezik değilim ben hadiiii uzaaaaa.
forumda zaten kalıcak değilim böyle salak yöneticiler oldukdan sonra siz daha çokkk ........... olursunuz
17 yaşında reşit olmamış bir çocuksun seni terbiye edicek değiliz ama senin gibileri bu forumda barındırmıyoruz malesef güle güleeeee good bye to unixkeks hadi yavrum.senin ki de eziklik dönemi olmasın canım benim
ben sizin gbi canları ne isterse uymak zorunda değilim boş yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?