Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ingilizce öğrenmek istiyorum nereden öğrenmeliyim
duolingo kursunu bitirdikten sonra çocuk kitaplarına başlayın. Çocuk kitaplarını geçtiğiniz zaman, İngilizce altyazılı diziler, filmler izleyin. Müzik dinleyin ve duyduğunuz kelimeleri bir kağıda not alın. O kağıda daha sonra anlamlarını yazın ve internet aracılığıyla doğrulayın.
Yabancı Film Ve Dizilerin Dublajlarını İzlemeyip orjinallerini Tr Alt Yazılı İzleyerek Ve Video oyunları oynuyorsan da Tr Yama Değil Yabancı Serverları Tercih Ederek Gramer Bilgini Geliştirirsin
Ek olarakda Yabancı Film ve Dizilerde Kelimelerin Nasıl Telafuz Edildiğini Vb Aşina olacagın için bazı kelimeleri sen anlayıp zamanla alt yazıdan teyit edeceksin
Bunlar Dışında Ek olarak Bazı Uygulamalar var ücretli yabancı insanlarla iletişim kuruyorsun vb Barış Özcan'ın Sponsoru Genelde onu tavsiye ederler
Kendini Geliştirmek Güzel Bir şeydir Attığın İlk Adımı Kutlarım
aga tek tek kelime ezberlemek yerine kitap okuyun bence böylece kelimelerin cümle içinde kullanım şekillerini görürsünüz. dümdüz ezberlediğiniz kelimeyi nerde kullanacağınızı tam bilemeyeceğiniz için çok işe yaramıyo kanka
YouTube de eğitici videolar var ben oradan öğrenmiştim gayet iyiydi. Ve sanaldan İngiliz bir kaç arkadaş tanırsan iyi olur gibi benim Fransız arkadaşım vardı sürekli çeviri kullandığım için çoğu kelimeleri biliyorum amaa konuşamıyorum.