Ben ingilizce öğrenmek istiyorum nereden öğrenmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam kim ne derse desin bence bir özel hocaya gidilmesi şart gibi,seviyeni belirleyip eksiklerini kapatabileceğin daha kolay yolu yok.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
duolingo kursunu bitirdikten sonra çocuk kitaplarına başlayın. Çocuk kitaplarını geçtiğiniz zaman, İngilizce altyazılı diziler, filmler izleyin. Müzik dinleyin ve duyduğunuz kelimeleri bir kağıda not alın. O kağıda daha sonra anlamlarını yazın ve internet aracılığıyla doğrulayın.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
duolingo cambly uygulamaları var bildiğim ama discord sunucularıda mevcut araştırırsan bulursun ben edgy diye bir sunucuda takılıyordum

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bunun için özel ders alman lazım

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Duolingo diyecektim ancak önermişler bunun yanında en çok işine yarayan ingilizce diziler izlemek ve ingilizce kitaplar okumak yararını göreceksin.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka youtube'da bir ton kanal var öğretici bi bak derim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kurslar satın alarak uygulamalar veya youtube üzerinden öğrenebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
Yabancı Film Ve Dizilerin Dublajlarını İzlemeyip orjinallerini Tr Alt Yazılı İzleyerek Ve Video oyunları oynuyorsan da Tr Yama Değil Yabancı Serverları Tercih Ederek Gramer Bilgini Geliştirirsin

Ek olarakda Yabancı Film ve Dizilerde Kelimelerin Nasıl Telafuz Edildiğini Vb Aşina olacagın için bazı kelimeleri sen anlayıp zamanla alt yazıdan teyit edeceksin

Bunlar Dışında Ek olarak Bazı Uygulamalar var ücretli yabancı insanlarla iletişim kuruyorsun vb Barış Özcan'ın Sponsoru Genelde onu tavsiye ederler

Kendini Geliştirmek Güzel Bir şeydir Attığın İlk Adımı Kutlarım

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aga tek tek kelime ezberlemek yerine kitap okuyun bence böylece kelimelerin cümle içinde kullanım şekillerini görürsünüz. dümdüz ezberlediğiniz kelimeyi nerde kullanacağınızı tam bilemeyeceğiniz için çok işe yaramıyo kanka

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dictionary or Google translation knka another way is difficult

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
YouTube de eğitici videolar var ben oradan öğrenmiştim gayet iyiydi. Ve sanaldan İngiliz bir kaç arkadaş tanırsan iyi olur gibi benim Fransız arkadaşım vardı sürekli çeviri kullandığım için çoğu kelimeleri biliyorum amaa konuşamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...