Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
ruslar heyvan gibi cs yi rainbou sömürüyor bi yakalsam vericem milletede adamlar aç ayı gibi saldıryor bide öyle hesap gelmesi nadir bulsam direk veririm yavLeftSpace den izin aldıysan sorun yok Bana csgo hesabı bulurmusun hesabın herşeyi benim olacak ve stemden olsa iyi olur
ama hesabın herşeyi benim olacak eposta sı v.bruslar heyvan gibi cs yi rainbou sömürüyor bi yakalsam vericem milletede adamlar aç ayı gibi saldıryor bide öyle hesap gelmesi nadir bulsam direk veririm yav
e posta sı falan olursa şöyle olurama hesabın herşeyi benim olacak eposta sı v.b
en çok verilen uplay steam bayağıı nadir uplay tıkla al misali mesalea uplay hesaplarından birini satsan 3 csgo alacak kadar para gelir mantık öyle ama cs go sitede direk verilirse içinde ragon lore flan alıyor ondan çullanıyorlarama hesabın herşeyi benim olacak eposta sı v.b
kim alır ki hesabı ?en çok verilen uplay steam bayağıı nadir uplay tıkla al misali mesalea uplay hesaplarından birini satsan 3 csgo alacak kadar para gelir mantık öyle ama cs go sitede direk verilirse içinde ragon lore flan alıyor ondan çullanıyorlar
İçinde 4 bin dolarlık esya olan hesabı alır mısın lamaz mısın normal verilenler de cs go var oblie nadir ve zor uplay hesabını satıp lamalısın yoksa neredeyse imkansızkim alır ki hesabı ?
dragon lore çalıntı ve riskli hapisi göze alıyosan dragon lore verilir ama bunlar değil adam bu hesaplar oynandıkça ben attığım için 2 katı para alıyor umursamıyorlar bide benim türk olduğumu öğrenseler tövbe vermezlerBu hesapları çalalarak mi veriyorlar. Dragon lore vermesi kimse bedava
Bence Türk olmanda sıkıntı yok çünkü Sılav(Rus) milleti ile Türk milleti arasında herhangi bir sıkıntı yok .dragon lore çalıntı ve riskli hapisi göze alıyosan dragon lore verilir ama bunlar değil adam bu hesaplar oynandıkça ben attığım için 2 katı para alıyor umursamıyorlar bide benim türk olduğumu öğrenseler tövbe vermezler
senin yabancı olduğunu mu sanıyorlardragon lore çalıntı ve riskli hapisi göze alıyosan dragon lore verilir ama bunlar değil adam bu hesaplar oynandıkça ben attığım için 2 katı para alıyor umursamıyorlar bide benim türk olduğumu öğrenseler tövbe vermezler
evet gogle çeviriyle yapıyorum hala ayıkmadılarsenin yabancı olduğunu mu sanıyorlar
hala ayık madılar neyse böyle kalsın bende yayınliyimKendin kırmadığın İçin Aslında Paylaşmana İzin Vermiyorlar.
1-2 sene önce bende bir sürü hesap kırdım şuan hala duruyor hatta kırdıklarımla kalmayıp sitelerin configini çıkartıp paylaşıyordum. Eskide Kaldı
trade secretAcaba Hangi rus sitesi
eyw hocamtrade secret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?