- Yasaklandı
-
Uzman Üye
Kaldırılmasının birçok sebebi olabilir.Belki bir şey gözünden kaçmıştır?Ben Şashesn Paylaşmıyorum Hillerim MEsela Kimdir Bilinmez Amam Konumu Siliorlar Sonrada Gene Paylaşın Bir Hata oldu Diorlar Açıkcası Dicek Bişi Yok bende Hle Konusu Açmıyorum.
teşekkür ederimAramıza Hoşgeldin Kardeşim.
Hoşbulduk teşekkür ederimMemnun oldum kardeş foruma hoşgeldin.Kategorilerimze faydalı konu paylaşman dileğiyle diyorum
İyi forumlar.
Aynen kaçdefa konu açıyorum bakan bile yokBen Şashesn Paylaşmıyorum Hillerim MEsela Kimdir Bilinmez Amam Konumu Siliorlar Sonrada Gene Paylaşın Bir Hata oldu Diorlar Açıkcası Dicek Bişi Yok bende Hle Konusu Açmıyorum.
kanalıını takıp edıcem başarılarMerhaba Ben Erkan Sizlere Kendimi Tanıtmak İstiyorum
17.5 Yaşındayım
2015 Yılından Beri Programlamaya Meraklı Birisiyimdir Ancak hiçbirzaman yaptığım hileleri kimseyle paylaşmadım sadece kendim kullandım Zaman geçti geldi ve Bir arkadaşımın hesabını devretmesiyle benim kodlamalarımı paylaşma isteğim uyandı Artık yaptığım hileleri Erhan Hack Kanalımda Paylaşıyorum
Forumda Yeniyim Daha Önce Forumlarda Takılmışlığım yok yani Varsa Sorunuz Alayım Yoruma
kanalıını takıp edıcem başarılar
çok teşekkür ederimVarmış zaten görmemiştim takip edicem başarılar
çok teşekkür ederim inşallahHoşgeldin kardeşim eminim bu forumda kendini daha çok geliştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?