Çok teşekkürler herkese şimdilik i7 3770k alacağım zaten yaza doğru yeni bir pc alacağımdan bir süre idare eder diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler.ucuz istiyosan ryzen 5 5500 yok param var diyorsan ryzen 5 5600x çokta param yok aslında diyorsan 3600 hiç yok diyosan 0 ını bulabilirmisin bilmem ama ryzen 5 1400
anakartı değiştirmeden kullanamaz sın bu dediklerimi ama senin dediğin lga soket e i7 3. nesil e kadar takılıyor lga 1155 pin Max i7 3770K takabilirsin.
Şu anlık bunlardan birini almayı planlıyorum. Teşekkür ederim.İ5 3570-4570 gibi işlemciler çok rahat besler. Maximumda performans alırsınız.
Sisteminiz için ikisi de uygun gayet performans alacağınız ürünler ikisi de seçim size kalmış iyi günlerde kullanın <3Şu anlık bunlardan birini almayı planlıyorum. Teşekkür ederim.