bencede hem ömür boyu garanti olayıda vardı sanırsammonster notebook bı bak derım
hocam 13kya çok zor 10 yıllık sistem amaBaşlıkta gördüğünüz gibi fiyat performans ürünü arıyorum bütçem monitör klavye mouse dahil(klavye Mouse pek önemli değil) 13k altı olmak zorunda amazondan sipariş etmek istiyorum orda daha ucuz ama gümrük vb problemler olur mu cevaplarsanız sevinirim saygılar
dizüstü alma ilk başta güzel sonradan çok kasıyor
evet hemde her 6 ayda bır ucretsız bakım varbencede hem ömür boyu garanti olayıda vardı sanırsam
bak onu bilmiyordum monster diğer markalara bin basarevet hemde her 6 ayda bır ucretsız bakım var
monster alınır bencedizüstü alma ilk başta güzel sonradan çok kasıyor
bencede suanda turkıyede en ıyısıbak onu bilmiyordum monster diğer markalara bin basar
knkm öncelikle bunun için bazı youtube kanalları var onları takip edebşlirsin ve indirimlerden yararlanabılırsın veya kendin bi sistem toplayabilirsinBaşlıkta gördüğünüz gibi fiyat performans ürünü arıyorum bütçem monitör klavye mouse dahil(klavye Mouse pek önemli değil) 13k altı olmak zorunda amazondan sipariş etmek istiyorum orda daha ucuz ama gümrük vb problemler olur mu cevaplarsanız sevinirim saygılar
asus tuf gaming serileri uygundu sanirsamBaşlıkta gördüğünüz gibi fiyat performans ürünü arıyorum bütçem monitör klavye mouse dahil(klavye Mouse pek önemli değil) 13k altı olmak zorunda amazondan sipariş etmek istiyorum orda daha ucuz ama gümrük vb problemler olur mu cevaplarsanız sevinirim saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?