ama hazır sistem alma vatan bilgisayar gibi magazalar itopya felan onlarda bazı ürünler birleştiginde baya güzel indirimler alabılıyorsun bizim arki 3060 ve 11 nesil işlemci yi 15 bin tl ye aldı kasa ful + fuldü
Dostum bu sistem önerileri için teşekkür ederim. 10 yıl yazmamın sebebi yaklaşık 13 yıl+ 2gb ram bilgisayar kullanıyorum güç kaynağı hariç hiçbir şeyi değişmedi yani aşırı sisteme gerek duymuyorum aşırı oyunlar oynayacağımıda sanmıyorum o yüzden 10 yıl size büyük bi zaman süresi gibi gelebilir fakat benim için pek bir şey değil umarım anlatabilrmişimdir.
hiçbir bilgisayar 10 yıl dayanmaz kardeşim yeni güncelleme geldikçe bilgisayarın yavaşlayacak bu bilgisayara 3 yıl götürr sen OMEGA-LEGEND/ Intel Core i3 12100F
hocam bütçenize 10 yıllık pc toplamak biraz sıkıntılı ama şöyle söyleyim fırsat ürünleri oluyor genlde şirketler sürümden kazanıyor bir anlık sınırlı stokta ürün satışı yapıyorlar itopyadan almıştım geçen senelerde ve minimum 10 yıl idare ettirebilecek bir pc
Fenomenlerin kampanyalarını takip edebilirsin söylediğin fiyat bantlarında güzel ürünler var özellikle unlost,elraenn i takibe al güzel kampanyalar yapıyorlar