Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Gayet açık konuştuğumu düşünüyorum xd Öldürdüğüm adamlar beni izlemeye çalışınca sol üstte kaç kişinin izlediği çıkıyordu mesela 1 kişimi izliyor 1 yazıyor sol üstte o artık çıkmıyor diyorum nereden açabilirim diyorumDediğinden hiç bişey anlamadım biraz düzgün yaz ve açıkla
Bilmiyorsan neden cevap yazıyorsun peki ?valla bilmiyorum kardeşiö ya
Ne ara güncellemeyle kaldırmış olabilirler daha bugun kullanıyordum .dpubg de öyle bir özellik varsada belki güncellemeyle kaldırmışlardır
o halde biraz araştır belki kapatmış olabilirsin ama ben hiç öyle birşey görmedimNe ara güncellemeyle kaldırmış olabilirler daha bugun kullanıyordum .d
pubg lite ya artık güncelleme gelmicek agapubg de öyle bir özellik varsada belki güncellemeyle kaldırmışlardır
seçkin üye olman gerek bunun içinde 300 yorum yapman gerek spam yapmadanhileyi nasıl indirebilirim beyler yardımcı olabilecek var mı
Nasıl ? Gerçekten mi ?pubg lite ya artık güncelleme gelmicek aga
güncelleme gelmicek diye duyuru yaptılar aga bi süreGözükmesi lazımdı dün sorun yoktu ben oynadım 1 el.
Belki sana denk gelmişitr yoksa sürekli mi böyle ?
Post automatically merged:
Nasıl ? Gerçekten mi ?
Nerden aldın bu bilgiyi.
Link var mı ? Neden böyle bir kadar almışlar acaba.güncelleme gelmicek diye duyuru yaptılar aga bi süre
Boş yorum atmayın bak sinir ediyorsunuz insanı.düzelmiş olması lazım
bende forumda gördüm aga doğrumu bilmiyorumLink var mı ? Neden böyle bir kadar almışlar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?