çok ısındığı için olabilir hocamMerhabalar Benim Laptop Ölü Numarasi Yapiyo Beyler Pcyle Baya Alakam Var Bakim Yaparim Driverlar Full Güncel Driver Konusunda Driver Booster 9.4 Pro Kullaniyorum Ama Sikinti Fps Düşüyo Pc Çok İyi Degilde Yani Lol'de Falanda Ölü Numarasi Yapiyo Bildiginiz Pc Temizliyebilicegim bir program veya microsoft içi temp gibi terimler ?
Post automatically merged:
Cpu Gpu Termal Macun Sürerim Diş Firçasiyla Fanlari Temizlerimbaşka napiyim
unlost izle o senin bilgisayara suni teneffüs yaparMerhabalar Benim Laptop Ölü Numarasi Yapiyo Beyler Pcyle Baya Alakam Var Bakim Yaparim Driverlar Full Güncel Driver Konusunda Driver Booster 9.4 Pro Kullaniyorum Ama Sikinti Fps Düşüyo Pc Çok İyi Degilde Yani Lol'de Falanda Ölü Numarasi Yapiyo Bildiginiz Pc Temizliyebilicegim bir program veya microsoft içi temp gibi terimler ?
sağlam bi virüs taramasına sok benceMerhabalar Benim Laptop Ölü Numarasi Yapiyo Beyler Pcyle Baya Alakam Var Bakim Yaparim Driverlar Full Güncel Driver Konusunda Driver Booster 9.4 Pro Kullaniyorum Ama Sikinti Fps Düşüyo Pc Çok İyi Degilde Yani Lol'de Falanda Ölü Numarasi Yapiyo Bildiginiz Pc Temizliyebilicegim bir program veya microsoft içi temp gibi terimler ?