Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
240hz monitör mükemmel fps oyunlarında rakibe göre 3 puan önde başlamakla aynı şey
Post automatically merged:

144hz yeterli olur ama sistemin iyise ve maddi durumun iyise 240hz al derim brom

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
BenQ Zowie xl 2740 240hertz monitör kullanıcısıyım :)) 144 İle 240 hz arasında fark var 240hz deneyim tavsiye ederim... bu yeni çıkan dyac gibi - instant mod gibi özellikleri FPS kaybına sebebiyet veriyor yani o özelligi kullana bilmek için fps kaybı yaşıyorsunuz 15-30 arası fps kayıplarınız olur.... BenQ xl 2740 - 2546 serisin de garip bir sorun vardı bi süre sonra monitörler durduk yere Beyaz ekran oluyor WHİTE SCREEN tabiri... 2 defa monitör değişimi yaptılar bana bu sorundan dolayı şimdi 3 cü monitörümü kullanıyorum... Eğer ki bunda da aynısı olursa yeni çıkartacakları modellerinden vericeklerini söyledi benQ türkiye... İnşallah bu sorunu yeni çıkan s modellerin de kullanıcılar yaşamaz... Bu monitörler bu yazdıklarım dışında mükemmeldir...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    50.8 KB · Görüntüleme: 46
YÇK
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ortaokuldayken okulun monıtorlerı buydu vaybe ne ara boyle level atladı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben bu monitörü kullanıyordum 2 ay öncesine kadar kesinlikle tavsiye etmıyorum arkadaslar fiyatının değeri değil asla letgodan sattım 1 ay kullanıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...