Renkleri felan çok güzel. Hatuna gönderdim bunuDostum buna bir baksan sadece beyaz eşya seti
Abimede set olarak farklı farklı almıştık böyle set yaptık
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum bence sen komple set almaya bak daha indirimli gelir tek tek almaya kalkarsan baş edemezsin çeyiz setleri var onları tavsiye ederim max 10k ya beyaz eşya döşersinRenkleri felan çok güzel. Hatuna gönderdim bunu
Evet haklısın düğüne kadar araştıracağım artık. Teşekkür ediyorum ilgin için.Dostum bence sen komple set almaya bak daha indirimli gelir tek tek almaya kalkarsan baş edemezsin çeyiz setleri var onları tavsiye ederim max 10k ya beyaz eşya döşersin
❤❤❤
Dostum çeyiz paketlerine bakarsan senin için daha makbul olur tırnak makasına kadar çeyizi hesaplı dizersin çeyiz paketi bakmanı öneririmEvet haklısın düğüne kadar araştıracağım artık. Teşekkür ediyorum ilgin için.
Tamam dostum öyle yapacağım çok sağ olasın.Dostum çeyiz paketlerine bakarsan senin için daha makbul olur tırnak makasına kadar çeyizi hesaplı dizersin çeyiz paketi bakmanı öneririm
Adamsın ❤❤❤Tamam dostum öyle yapacağım çok sağ olasın.
Teşekkür ediyorum darısı başına inşallahHayırlı Olsun reiz mutlu hayatlar.
Sağ ol kardeşim, darısı başına.Hayırlı Olsun reiz
Sağ olasın darısı başına insallah.Hayırlı olsun dostum
Allah razı olsun darısı başına inşallah.hayırlı olsun kıral allahg mtululunuzu daim etsin
Vatan ve Mediamrkt gibi yerler çok pahalı oluyor.Abi Vatan Dan yada Arçelikten Set olarak alabilirsin bütçene göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?