Onaylı Üye
Resimli Olarak Var Altta.Soru Nerdelan
Yok bende göremiyorumResimli Olarak Var Altta.
Nasıl Görmedin Haret Ediyorum, İlk Başta Biraz Sinirlendim.
Kardeşim, Şakamı Yapıyorsunuz? Yorum Kasmak İçinmi Tüm Bunlar!Yok bende göremiyorum
soru yok olm dsafdad wtf
Aynen Soru Sap Gibi Yazıyor Bu Arada Fotoğraf Koyma Yaz Bi ZahmetKardeşim, Şakamı Yapıyorsunuz? Yorum Kasmak İçinmi Tüm Bunlar!
Apaçık Ortada Orada Bir Resim Var İMZAM DEĞİL !!!
Soru Orada İşte.
Soru Nerdelan
Lambanın ısınması ile bulunabilir.
Lambalar arasındaki sıcaklık farkı ile cevabı bulabiliriz.
En sıcak olan ilk lamba ilk yanan lambanın anahtarıdır. Ilık olan ikinci lambanın anahtarıdır.
Daha yeni ısınmaya başlayan lamba ise 3. yanan lambanın anahtarıdır. Koşulda 1 kez geçmek şartıyla diyor.
Yok bende göremiyorum
ciddiyim foto yok fotğoraf açılmıyor çarpı var
Aklıma bir an lamba parlaklığı denen lanet konu geldiLambaların çalışma süresiyle ısıları doğru orantılı olucağından ilk yanan lamba en sıcak olucaktır. En son yanan da en soğuk. Bu şekilde 3 ünü de anlayabiliriz. Isılarını görmek için de odaya gidip kontrol ederiz
soru yok olm dsafdad wtf
aklıma geldi ama yazmadım teker teker denemekSoruya bak. Allahım hem türkçe yazamayan bir it hemde bir yerden bulduğu kendisi gibi salak saçma bir soru. Madem olduğum odada tüm lambaları çalıştıran anahtar var, madem 3 lambanın da olduğu odaya bir kere gidiş hakkım var, alırım tüm anahtarları odaya gider teker teker tüm lambalar üzerinde denerim. Konuyu açan kadar soru da aptal.
adam boşuna kodır olmamıs zeka fışkırıyor valla.Soruya bak. Allahım hem türkçe yazamayan bir it hemde bir yerden bulduğu kendisi gibi salak saçma bir soru. Madem olduğum odada tüm lambaları çalıştıran anahtar var, madem 3 lambanın da olduğu odaya bir kere gidiş hakkım var, alırım tüm anahtarları odaya gider teker teker tüm lambalar üzerinde denerim. Konuyu açan kadar soru da aptal.
Uzaydan gelen edit: Anahtar dediğimiz kapıyı açan anahtar değil sanırsam. Hangi aptal bu soruyu hazırladıysa (aynı konuyu açan gibi), öncelikle devre dışında anahtar olamayacağını öğrensin. Lambaları açıp kapattığımız şeyin adı anahtar değil "uzantı" dır. Sikimin beyinsizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?