oh be sigarayıda bıraksam 10 numara olurum bide sinizüt olmuşum bunuda atlatsam tam olurum benimle konuşmak isteyen varsa mesaj atabilir her konuda yardımcı olurum.
dostum zaten çekeceğim tüm acıları çektim fiziksel acıya kadar herşeyi çektim artık biraz keyfini sürme vakti geldi en basitinden sigarayı bırakacam dediğim gibi herşey hormonlarda saklı
Bende biraktim icmiyom artik dedim 50 sefer ictim ama sonunda biraktim
Daha maceran yeni basliyo senin o nikotinsizlik varya boyle adami icin icin kemirir yani en basta nefsine hakim olmayi ogrencenki bu illeti boyle birakabilirsin artik biri yanimda icince kokusundan tiksinmeye basladim birakali 3 sene oldu daha bi paket alip icmedim ortamda arkadaslar uzatiyolar ama icmeyince burnuna burnuna sokuyolar adamin icmeye gelince bi dali cok gorurler ben a 1 gunde 1 dal sigarayi icip sondurup icip sondurup icen adam gordum ya paketi idareli kullaniyo adam tam sigara icmiyo hep ceyrek ceyrek yarimda degil
Hergun 20tl ni cope atiyosun gibi bisey aylik sigraya verdigin parayi hesapla benim cepten 500tl sigraya gidiyodu suan sigraya verdigim parayi catirr catir eziyom hatta babamada biraktirmayi dusunuyom adam birini yakip birini sonduruyo arabada bi iciyo arabada kulluk olmadigi icin torpisonun ustundeki kullukten 5 paket sigara cikar yeminle oda bisey degil arabayi yakcak diye korkuyom bide arabada sigara icmek yasak cezayi geciriyolar