Onaylı Üye
süresizsürelimi ban yedin süresiz mi
Ban Yemen Normal Bir Süre Kullanma Hileyi .Beyler şu scirpt den perma ban yemişim de zaten kullanamadım da script i nasıl kullanılacağını anlayamadım 2 el attım onlarda da oynayamadım zaten ban yemişim smurf hesabımda.
Ben o çar ı 30 a kasıyordum 23 lvl idi bedava bu lvllerde bulabileceğim çar var mıdır ranksız?
Zaten nasıl kullanılacağını da bilemedim kiBan Yemen Normal Bir Süre Kullanma Hileyi .
Kardeşim ban riski zaten yazıyor sen bunu bile bile hile açıyorsan ban yeme riskini göze alıcaksın . Discord'dan bana ulaş hesap ayarlayayım .Beyler şu scirpt den perma ban yemişim de zaten kullanamadım da script i nasıl kullanılacağını anlayamadım 2 el attım onlarda da oynayamadım zaten ban yemişim smurf hesabımda.
Ben o çar ı 30 a kasıyordum 23 lvl idi bedava bu lvllerde bulabileceğim çar var mıdır ranksız?
süresiz
ban programla alakalı lol hileyi algılıyor
Bulman zor ama ala bilrisin yada legit oynayarak hızlı kasa balirsinBeyler şu scirpt den perma ban yemişim de zaten kullanamadım da script i nasıl kullanılacağını anlayamadım 2 el attım onlarda da oynayamadım zaten ban yemişim smurf hesabımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?