Onaylı Üye
öncelikle sana tavsiyem tiktok + Instagram hesabı açıp videolarını oraya yüklemen orda daha popüler olursun ve daha sonra YouTube kanalı açıp inşallah para kazanmaya başlarsın zamanlaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkanalımın linki bu öncelikle yardım amaçlı destek olursanız sevinirim abone olup, ikinci olarak sizce videolar ve bilgiler gerçekten bilgilendirici hoş mu ? yada bir değişiklik olması gerekirse ne olmalı ?
Bazen 1k izleniyor bazen 100 bazen de 10 yani anlamıyorum.
knk link bıraktım oraya girip bakabilirsin zaten hepsi shorts video izleyim farklı 2 3 video dermisiniz hani şu şu iyi şuşu düzelte bilirsin diyeİçerik bence önemli, küçük kanallar (yeniyse) daha cok önerilenlere cıkıyor diye biliyorum. İçeriğini güzel tutmaya bak varsa editörlüğün o benim açımdan cok önemli inşallah iyi yerlere gelirsin
tiktok ve instagram da var açıklar insta da 1 ayda 1 k takipçiye ulaştım ama yavaşlamaya başladı gibi yotube son 1 haftada tamamen durdu o yüzden dedim hani link biraktım en başa 2 3 video izleyip yorum yaparsanız şu şu iyi tarzında çok sevinirim ona göre hatam var ise düzeltmek isterim.öncelikle sana tavsiyem tiktok + Instagram hesabı açıp videolarını oraya yüklemen orda daha popüler olursun ve daha sonra YouTube kanalı açıp inşallah para kazanmaya başlarsın zamanla
youtube önerirse çıkıyorsun o da like a bağlıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkanalımın linki bu öncelikle yardım amaçlı destek olursanız sevinirim abone olup, ikinci olarak sizce videolar ve bilgiler gerçekten bilgilendirici hoş mu ? yada bir değişiklik olması gerekirse ne olmalı ?
Bazen 1k izleniyor bazen 100 bazen de 10 yani anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?