Süper Üye
kardeşim çocuk arkasında koskoca gül tepeden çocuklar ve okulun hepsi daha yardımcı olsandjnksandan adam falan topla napabilirsinki olum yani ne
Post automatically merged:
dövüş taktik videoları izle
Abi yumruk gömsem beni döverleryaşın küçük sanırım hiç sataşma sana karışırlarsa göm yumruğu
anlamadım ?
Zaten seni dövdükleri için gömceksin yumruğu.Abi yumruk gömsem beni döverler
Hatay abiTmm Bea Hangi İldesin Sen
Unutkanlık hastalığı var gibi davran hiçbir şey yaşanmamış gibi fln
Abi unutkanlık hastalığım olmadığı biliyor ve abi ölü taklidi yapsam beni yine döverölü taklidi yap
Abla bi sen kavgasız bişey dedinBüyük ihtimal ile ortason ya da lise çağındasın, bugg gibi bir oyun için neden duo girdiğiniz hatta girmek için ısrar edip oynadığınız arkadaşınız ile kavga çıkartıyorsunuzki ?
Kavga gerçekten çok derine gidiyor vede emin ol uğraşmak istemezsin, sadece küfürden bile içeriye alınanlar var, bulaşırlarsa geri çekil ya da kaç buradakiler genelde kavgayla/dövüşle büyüdüler bunlara bakma sen ablanı dinle.
Karşındaki çocuğun seni nasıl görmesini istiyorsan o şekilde yetişir/büyürsün eğerki kavgaya kadar uzar ise kaçacaksın, kaçamıyorsan kendini savunacaksın. Buradakilerin verdiği yumruk at, tekme at, TEK at gibi şeyler seni kurtarmayacaktır.
Benim tavsiyemdirki kavga/dövüş gibi saçma tartışmalardan uzak dur vede çağırsa bile gitme.
o başlattıSaydırmakta seninmi suçun vardı?
Yani ilk olarak sen mi başlattın?
Sen başlattıysan Geçmiş olsun....
Şimdi git dövüş videoları izle ... sonra gaza gel vs çağır .. bize düşen de bi fatiha okumak ... kolay gelsino başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?